Słuchaj, niech przywiozą do Ciebie kota a Ty pozbawisz klejnotów i już

Fredziolina pisze:Edzina, to co mam przebić cenę?
Edzina pisze:Uswiadom im tez, ze za zwyklego kota tyle nie dostana. Bez przesady..
orson pisze:8 dni do końca aukcji, na pewno cena sporo podrośnie. Natomiast pewien jestem, że jest 28378945654609 ... ~ kotów,w tym na allegro, którym należy bardziej pomóc niż włochatemu zwierzakowi za 300 złotych ..Skąd nagle takie zainteresowanie zdrowym, dorosłym kotem?
Bo pers niby? Przecież to właśnie Wy mówicie, ze życie się liczy!Fredziolina pisze:Edzina, to co mam przebić cenę?
Na pewno szczytniejszy cel się znajdzieEdzina pisze:Uswiadom im tez, ze za zwyklego kota tyle nie dostana. Bez przesady..
*%^&* niech sobie zeżrą tego kota, z tym zaangażowaniem, jesteśmy w stanie uratowac dobrych kilka nie-persów, ale takich, których niby nikt nie chce. Hipokryci :|
iwop pisze:orson żaden kot nie jest gorszy ani lepszyRoznica polega tylko na tym, ze nikt nie przygarnie dachowca aby go rozmnażac i robic pseudohodowle bo raczej na tym nie zarobi... A persa tak. Po drugie - adopcja persa jest nieco trudniejsza - zwykły kotek potrzebuje miłości, dobrego jedzonka i weterynarza od czasu do czasu. pers natomiast ciągłego przemywania oczu, past odkłaczających, ze nie wspomne o szczotkowaniu. Wiec w porównaniu ze zwykłymi dachowcami jest w gorszej sytuacji.
Czasami więc gdy sie wysilasz na sarkazm to zastanów sie -to sie czasem opłaca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 84 gości