wrona pisze:ja mogę dać kici tymczas od zaraz, tylko jestem z Krakowa (i strasznie wolno piszę) i nie mam samochodu. Tylko pkp mi zostaje. Może ktos wybiera się do Krakowa?

transport na już, potrzebny.......
zaraz do Ciebie dzwonie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wrona pisze:ja mogę dać kici tymczas od zaraz, tylko jestem z Krakowa (i strasznie wolno piszę) i nie mam samochodu. Tylko pkp mi zostaje. Może ktos wybiera się do Krakowa?
iwona_35 pisze:Dobrze że dzisiaj piatek i w robocie się nic nie dzieje,,,,bo więcej było telefonów w sprawie koteczki niż zapytań o kalkulacje![]()
Wszystko jest umówione.....koteczka dzis pojedzie do Krakowa....później wrona na pewno wszystko opisze
Dziękuje dziewczyny za tak szybką akcję...dzięki Wam ta cudna koteczka zacznie już trzecie ale na pewno szczęśliwe życie![]()
![]()
![]()
![]()
Tweety pisze:iwona_35 pisze:Dobrze że dzisiaj piatek i w robocie się nic nie dzieje,,,,bo więcej było telefonów w sprawie koteczki niż zapytań o kalkulacje![]()
Wszystko jest umówione.....koteczka dzis pojedzie do Krakowa....później wrona na pewno wszystko opisze
Dziękuje dziewczyny za tak szybką akcję...dzięki Wam ta cudna koteczka zacznie już trzecie ale na pewno szczęśliwe życie![]()
![]()
![]()
![]()
widać wszystkie podobne do Pepsi znajdują w Krakowie schronienie![]()
Wrona, serdecznie wielkie dzięki
Patsi pisze:A moja wetka mówiła,że będzie za późno...Że jej nie będzie...Skąd ona wiedziała...Oby znalazła domek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 64 gości