Moderator: Moderatorzy
astradur pisze:Członek astradura - za wikipedią - mityczny przedmiot, dodaje +2 do witalności i +6 do doznań
ps. kapibary nie narzekają
mircea pisze:astradur pisze:Tutaj żelaza nie znają, aczkolwiek są pancerniki - może pomogą. Ćwiczę sztukę kamuflażu w dżungli![]()
Pozdrawiam - astradur z podróży....
Pancerny członek astradura? lepszy niż wibrator?
astradur pisze:Członek astradura - za wikipedią - mityczny przedmiot, dodaje +2 do witalności i +6 do doznań
varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:sibia pisze:Już pisałam dakocie na pw.
Jak oddawałam szylkretowe dziewczynki, to mi domek podarował napis na lodówkę.
ACZKOLWIEK.
Teraz dokupiłam Fuja.
Jeszcze kopytko i będę mieć komplet.
ojoj
może by Tobie tego Fuja jakoś umaterialnić w formie napisu?
VAAAARIIIIIAAAAA!!!!
Ten Fuj podobno Twój był....
A Twoje były puszki.
Chcesz z powrotem?
nie no, absolutnie nie chcę![]()
ale Fuja to Byś gotykiem jakimś mogła...
czyli: http://www.rallysimfans.hu/forum/images/smiles/fuj.gif
nie ma![]()
redaf pisze:astradur pisze:Członek astradura - za wikipedią - mityczny przedmiot, dodaje +2 do witalności i +6 do doznań
Załozyłeś w dżungli hodowlę kapistradur?
mircea pisze:astradur pisze:Tutaj żelaza nie znają, aczkolwiek są pancerniki - może pomogą. Ćwiczę sztukę kamuflażu w dżungli![]()
Pozdrawiam - astradur z podróży....
Pancerny członek astradura? lepszy niż wibrator?
redaf pisze:astradur pisze:Członek astradura - za wikipedią - mityczny przedmiot, dodaje +2 do witalności i +6 do doznań
skaskaNH pisze:
A caly Astradur po ile chodzi aktualnie?
Bo bym se harem zalozyla (Mosiowego chlopa juz mam)
astradur pisze:redaf pisze:astradur pisze:Członek astradura - za wikipedią - mityczny przedmiot, dodaje +2 do witalności i +6 do doznań
właśnie opowiadam im o redaf - stukają kopytkami, niech no ja tylko ustalę adres.....
Ajj, to sie obawiam, ze jak od niej wroci, to juz za wiele pozytku z niego nie bede mialamircea pisze:skaskaNH pisze:
A caly Astradur po ile chodzi aktualnie?
Bo bym se harem zalozyla (Mosiowego chlopa juz mam)
Astradur już opchnięty enigmie
astradur pisze:enigma i już jesteś moja - 1.05![]()
skaskaNH pisze:A caly Astradur po ile chodzi aktualnie?
redaf pisze:skaskaNH pisze:A caly Astradur po ile chodzi aktualnie?
Cały to on już nie jest.
Podzespół musiałabyś odkupić...
Kicorek pisze:astradur pisze:redaf pisze:astradur pisze:Członek astradura - za wikipedią - mityczny przedmiot, dodaje +2 do witalności i +6 do doznań
właśnie opowiadam im o redaf - stukają kopytkami, niech no ja tylko ustalę adres.....
Pomóc ci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości