chętna na kotkę/ kraków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw kwi 12, 2007 15:55

ja już napisałam na pw. świetnie :) pewnie będą się omijać szerokim łukiem i okazywać sobie głęboką pogardę :)

RudaMeow

Od: Pon mar 26, 2007 23:55

Post » Czw kwi 12, 2007 18:02

Jeżeli jeszcze nie podjełas decyzji, to znam pewną dorosła czarna kotkę, która uwielbia ludzi.. Mieszka w domu z innymi kotami i nie lubi się zdecydowanie z jednym. jest tylko jedno "ale"-musi byc na karmie dla nerkowcó. Ale widziałam ją przy pobieraniu krwi-udeptywałą powietrze i mruczała, Moich któw Ci nie polecam :D (prócz Klusi mam jeszcze półroczne czarno-białe bliźniaki) Klusia to kot z napędem atomowym, delikatny, ale BARDZO żywiołowy (= podgryza bez opamieatnia, ale lekko :D ), prawie niegdy sięnie męczący. Pewnie mogłaby wystraszyć twoją siostrę i generalnie nadaje się do domu z drugim młodym, nudzącym sie kotem. Bliźniaków jeszcze nie widziałam, ale ze względu na wiek mozna sie po nich spodziewać podobnych zachowań.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw kwi 12, 2007 19:11

Rustie pisze:To jeszcze 30 :!: kotów z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58615&highlight=

Domowe, wychuchane, kochane, kocie towarzystwo to dla nich normalka. Ich opiekunka umiera. Koty mają czas do soboty. Potem schronisko.

He, he, czy ktoś obiecywał, że wybór będzie prosty? :wink:

ja tez gorąco prosze o rozważenie tej propozycji
sa z Krakowa można podejśc i obejrzeć a sytuacja jest naprawde nagląca
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw kwi 12, 2007 19:57

na stronie http://www.miau.pl/adopcje/internetowe.php w "zakładce" OGŁOSZENIA jest piękna koteczka z Krakowa. Nawet myśleliśmy o jej adopcji ale jest z przedłużonym włosem i w naszym przypadku niestety odpada. Kotka jest cudna, ma na imię Kika. Znajdziesz tam namiary na panią, która udzieli Ci informacji i na pewno chętnie prześle zdjęcia gdybyś była zainteresowana. Kotka jest naprawdę śliczna. :)
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Czw kwi 12, 2007 20:44

dziekuję za wszelkie propozycje, ale już w niedzilę będę miec kotkę u siebie - Burcia przyjeżdża :)

tak więc mam już kota i za inne dziękuję, choć chetnie wzięłabym wszystkie.
za to będę wdzięczna za namiary na jakiegoś dobrego weta w okolicy bronowic i azorów.

RudaMeow

Post » Czw kwi 12, 2007 20:49

Gratuluję wyboru i dokocenia :D
Ja sama jestem z Krowodrzy ale do weta jeżdżę na Kliny. Nie znam dobrego w okolicy. Na Piłsudskiego doktor Kujawski podobno jest dobry (sterylizował Mię), ale to też nie Azory...
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Czw kwi 12, 2007 20:53

RudaMeow pisze:dziekuję za wszelkie propozycje, ale już w niedzilę będę miec kotkę u siebie - Burcia przyjeżdża :)

tak więc mam już kota i za inne dziękuję, choć chetnie wzięłabym wszystkie.
za to będę wdzięczna za namiary na jakiegoś dobrego weta w okolicy bronowic i azorów.

Nieco za Azorami, na ul. Orlich Gniazd (przecznica z łokietka, jak sie na Tonie jedzie ;) ) jest gabinet Jacka Klicha i Ani Kułyk - polecam goraco :lol:

Bedziecie mieli cudowna kicie :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw kwi 12, 2007 20:59

to jeszcze zapytam o jakiś w dobry sklep zoologiczny, gdzieś blisko żeby jutro z tym żwirkiem, karmą i kuwetą nie musiała popylac zbyt daleko bo padnę i z domku nici :)

dokocenie jest połowiczne, bo moj pierwszy kot jest w domku rodzinnym, więc widywać się będę 4 razy do roku co najwyżej, ale muszę myśleć o staruszce mojej i stresów jej nie serwować.

RudaMeow

Post » Czw kwi 12, 2007 21:04

Ja z własnego doświadczenia (po skorzystaniu z internetowego) proponuje krakvet, o ile chcesz ;) A jak nie to nie wiem ;) Ale jak dla mnie to w internecie kupowanie kociastemu to duża wygoda ;)
Pozdrawiam
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Czw kwi 12, 2007 21:05

mozna netowo w www.krakvet.pl
mozna na Racławickiej (przecznica z Krolewskiej)
Mozna na Kazimierza Wielkiego - rownolegla do Krolewskiej (sklep jest w poblizu Raclawickiej ;) )

Mozna na Pilsudskiego - w lecznicy ;)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw kwi 12, 2007 21:06

W okolicy trudno o na prawdę dobry sklep zoo :cry:

Ja osobiście korzystam z krakvetu http://www.krakvet.pl/
lub psiego raju http://psiraj.pl/sklep/index.php?topSsi ... 9e5dcc1022

w tym drugim kupuję realnie, sklep mieścu się na Garbarskiej

Jest jeszcze dość dobry sklep na rogu Kazimierza Wielkiego i Kijowskiej - stamtąd masz autobus na Azory.

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw kwi 12, 2007 21:21

Wybór padł na Burcię :P Cudnie :spin2:
Pozdrawiam i życzę samych radosnych chwil.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Czw kwi 12, 2007 21:49

Bast pisze:Gratuluję wyboru i dokocenia :D
Ja sama jestem z Krowodrzy ale do weta jeżdżę na Kliny. Nie znam dobrego w okolicy. Na Piłsudskiego doktor Kujawski podobno jest dobry (sterylizował Mię), ale to też nie Azory...

gdzie jest ten dobry wet na Klinach? 8O Mieszkam tu, ale do weta jeżdze albo na Piaseckiego, albo na Sanocką. Na Klinach są dwie lecznicę-jedną poleciłabym wyłacznie wrogowi ( i to największemu :evil: ), z drugiej korzystam w nagłych , prostych sprawach.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw kwi 12, 2007 22:57

Super, ze Burcia ma dom :dance:

a odnośnie zakupów, to spróbuj netowo z krakvetu
zakupy kocie przez net są boskie. Wybierasz, przebierasz, oszczędzasz sporo przy miesięcznym zamówieniu, a jeszcze Ci to do domu wnoszą 8)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw kwi 12, 2007 23:28

zamówiłam właśnie przez net w "psim raju" i będę ich od rana męczyć żeby mi to jutro dostarczyli. krak vet na dłuższą metę jest świetny, ale ja musze miec wszystko do niedzieli a psi raj w kraku :)
jak trzeba bedzie będę molestowac ich telefonicznie.

dzięki wszystkim za rady, nie omieszkam was jeszcze wykorzystać nie raz :)

RudaMeow

[poprzednia][następna]