puss pisze:Boo77 zapadła się pod ziemię.
ostatnio kitkom schroniskowym nie powodzi się dobrze - Ostróda straciła ostatnio Tululę. mam nadzieję, że Olsztyn nie straci Boo

Zapadłam się trochę ale tylko internetowo. To po prostu z braku czasu i totalnego przemęczenia bajzlem życiowym. Ze schroniskiem wciąż jestem w kontakcie. /Puss nie Olsztyn tylko Opole

/
Bardzo dziękuję Amee za ogłoszenia i za wsparcie

Puss dziękuję za Allegro i wiarę we mnie
Z wieści schroniskowych nic wesołego.
Lucjan wciąż siedzi w schronie, nie wiadomo dlaczego wyłysiały mu uszka

Albo ma jakąś alergię, albo złapał grzyba panującego obecnie w kociarni, nie wiem. Lucjan niestety nie jest chętny do współpracy z wetem.
Biała kotka o której wspominałam, ta z uczuleniem, oczywiście grzyba od razu podłapała. W trakcie podawania leków okazało się, że kotka nie ma ani jednego zęba
Dzięki ogłoszeniom Amee znalazła się osoba która zapytała o Noska. Niestety okazało się, ze roczny kot jest już za stary dla owej osoby

Smutne, bardzo wierzyłam w ta wiadomość bo było to pierwsze i jedyne zapytanie o Noska. A on tak bardzo się zmienia. Zaraz nadrobię mój wielki błąd i założę chłopakowi watek na Kociarni.
Więcej wiadomości będę miała w niedzielę, bo wybieram się do schroniska.
A ha, wczoraj trafiła do schronu kotka z 2-wu tygodniowymi kociętami. Kociąt było 5, czwórka została uśpiona

Pozostawiono kotce jedną kocinkę, tri bo ona ma największe szanse na adopcję, o ile przeżyje w schronie. Bardzo by się przydał dla nich tymczas, ale nie mam skąd go wziąć