varia pisze:mircea pisze:varia pisze:mircea pisze:A można licytować forumowiczów spoza wątku![]()
Ja bym sobie Olinkę zlicytowała - byłby komplet na imprezkę
1 PLN za Olinkę.
Hola, hola!!
Na razie padło jedynie pytanie![]()
Czekam na dyrektywy.
Licytacja anulowana
2 PLN za Olinkę.
varia pisze:mircea pisze:varia pisze:mircea pisze:A można licytować forumowiczów spoza wątku![]()
1 PLN za Olinkę.
Hola, hola!!
Czekam na dyrektywy.
Licytacja anulowana
2 PLN za Olinkę.
mircea pisze:varia pisze:mircea pisze:varia pisze:mircea pisze:A można licytować forumowiczów spoza wątku![]()
1 PLN za Olinkę.
Hola, hola!!
Czekam na dyrektywy.
Licytacja anulowana
2 PLN za Olinkę.
Tak pogrywasz?![]()
No to w takim razie dyszka za Olinkę (będzie w doborowym dyszkowym towarzystwie)
varia pisze:Hmm, a złe licho mircea z przyległościami dyszkowymi w dalszym ciągu moje?![]()
Hyhy.![]()
![]()
Dianeczka pisze:2,22 zł
mircea pisze:varia pisze:Hmm, a złe licho mircea z przyległościami dyszkowymi w dalszym ciągu moje?![]()
Hyhy.![]()
![]()
Się okaże![]()
Tanio skóry nie sprzedam!
mircea pisze:Dianeczka pisze:2,22 zł
Dianeczko - Olinka już po dyszkę chodzi
skaskaNH pisze:Moze sobie zestawik z Aleba zlicytuj, bedziesz miala wlasnego terapeute
A ja juz sama nie wiem, kto kogo i za ile kupilKicorek pisze:skaskaNH pisze:Moze sobie zestawik z Aleba zlicytuj, bedziesz miala wlasnego terapeute
A ty myślisz, że co ja zrobiłam?
Wiem tylko, ze poki co, zestaw z Tesciowa jest moj skaskaNH pisze:A ja juz sama nie wiem, kto kogo i za ile kupilKicorek pisze:skaskaNH pisze:Moze sobie zestawik z Aleba zlicytuj, bedziesz miala wlasnego terapeute
A ty myślisz, że co ja zrobiłam?Wiem tylko, ze poki co, zestaw z Tesciowa jest moj
mircea pisze:skaskaNH pisze:A ja juz sama nie wiem, kto kogo i za ile kupilKicorek pisze:skaskaNH pisze:Moze sobie zestawik z Aleba zlicytuj, bedziesz miala wlasnego terapeute
A ty myślisz, że co ja zrobiłam?Wiem tylko, ze poki co, zestaw z Tesciowa jest moj
I tego się trzymaj!![]()
Może Dakota przyjdzie i posprząta ten bajzel? i będzie wiadomo kto kogo i za ile popchnął - tfu! - opchnął!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości