KamilaW pisze:Poszukuję rudej kotki (max. 6-7 tydzień życia). Gwarantuję, że krzywda jej się dziać nie będzie.[/b]
Agata_2 pisze:Spokojnie dziewczyny.
Napewno kamilaW nie ma o niczym pojęcia.
aoife pisze:Pewnie, że nie ma pojęcia o tym, że kociak, którego chce za młody jest.
aoife pisze:Pewnie, że nie ma pojęcia o tym, że kociak, którego chce za młody jest.
Monisek pisze:Co znaczy, że krzywda sie dziać nie będzie?
Kamilo, napisz może, co jesteś w stanie zapewnić kociaczkowi?
KamilaW pisze:aoife pisze:Pewnie, że nie ma pojęcia o tym, że kociak, którego chce za młody jest.
A możliwe.do tej pory miewałam kociaki mniej - więcej w tym wieku, ale wszystkie znaleźne, więc możliwe, że to nieprawidłowość.
W takim razie w jakim wieku kociak powinien być adoptowany?
KamilaW pisze:aoife pisze:Pewnie, że nie ma pojęcia o tym, że kociak, którego chce za młody jest.
A możliwe.do tej pory miewałam kociaki mniej - więcej w tym wieku, ale wszystkie znaleźne, więc możliwe, że to nieprawidłowość.
Myszka.xww pisze:KamilaW pisze:aoife pisze:Pewnie, że nie ma pojęcia o tym, że kociak, którego chce za młody jest.
najlepiej dla kociaka, zeby nie dziala mu sie krzywda, zostawic go z matka do 10-12 tygodnia zycia. Polroczne to wciaz kocieta. Itd.
Kotka bedzie miala mozliwosc swobodnego wychodzenia?
Odchowania kociakow?
iwcia pisze:KamilaW pisze:aoife pisze:Pewnie, że nie ma pojęcia o tym, że kociak, którego chce za młody jest.
A co stało się z tymi kociakami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości