Blusik pisze:Zakładamy klub "Za dychę"?
Z motto (albo lepiej toastem) "Dycha - to brzmi dumnie!".
Blusik pisze:Zakładamy klub "Za dychę"?

dakota pisze:cichaczem, na niedługo przed godziną "0" dam złotóweczkę za skaskęNH ... i w ten oto sposób stanę się posiadaczem Blusik oraz redaf i siebie samej, a także varii hyhyhy...

redaf pisze:dakota pisze:cichaczem, na niedługo przed godziną "0" dam złotóweczkę za skaskęNH ... i w ten oto sposób stanę się posiadaczem Blusik oraz redaf i siebie samej, a także varii hyhyhy...
A jakbym ja dała tę złotóweczkę, to całe combo u mnie by puszkowało?

dakota pisze:cichaczem, na niedługo przed godziną "0" dam złotóweczkę za skaskęNH ... i w ten oto sposób stanę się posiadaczem Blusik oraz redaf i siebie samej, a także varii hyhyhy...
[/size]dakota pisze:[size=7]cichaczem, na niedługo przed godziną "0" dam złotóweczkę za skaskęNH ... i w ten oto sposób stanę się posiadaczem Blusik oraz redaf i siebie samej, a także varii hyhyhy...
moś pisze:[/size]dakota pisze:[size=7]cichaczem, na niedługo przed godziną "0" dam złotóweczkę za skaskęNH ... i w ten oto sposób stanę się posiadaczem Blusik oraz redaf i siebie samej, a także varii hyhyhy...
zyczliwa
Aleba pisze:Czy mogę się wprosić do tego wątku?
Stęskniłam się za Wami czy jak...
Nie czytałam poprzednich wątków, więc w kursie nie jestem - na razie zatem siądę jednym półdupkiem i się rozglądać pilnie będę![]()
Aleba pisze:Czy mogę się wprosić do tego wątku?
Stęskniłam się za Wami czy jak...
Nie czytałam poprzednich wątków, więc w kursie nie jestem - na razie zatem siądę jednym półdupkiem i się rozglądać pilnie będę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości