Są, są (święta)

Idę właśnie kociakom zanieść wczoraj poświęconą dla nich karmę

No to moze jeszcze dziś wpadnę...?
Wesołego!
Moderator: Moderatorzy
Kicorek pisze:MariaD pisze:redaaaaaf!!!!! Dawaj Pluszonaaaaaa!!!!!
Pluszona se bierz. Wszędzie mu będzie lepiej niż u redaf, która tylko szuka okazji, żeby się pozbyć słodkiego pluszaczka
redaf pisze:Kicorek pisze:MariaD pisze:redaaaaaf!!!!! Dawaj Pluszonaaaaaa!!!!!
Pluszona se bierz. Wszędzie mu będzie lepiej niż u redaf, która tylko szuka okazji, żeby się pozbyć słodkiego pluszaczka
Niedobry Kicor!![]()
Pluszon jest młodym męczyzną, doświadczenie życiowe dobrze mu zrobi.![]()
A poza tym Hills Sensitive mi się kończy, niech się u kogoś odpasie.
Dostał bilet na metro, adresi, spakowany plecaczek z piżamką, szczoteczką do kłaków i flaszką nalewki.
Mariaaaa!
Dotarł już?
enigma pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:MariaD pisze:redaaaaaf!!!!! Dawaj Pluszonaaaaaa!!!!!
Niedobry Kicor!![]()
Pluszon jest młodym męczyzną, doświadczenie życiowe dobrze mu zrobi.![]()
A poza tym Hills Sensitive mi się kończy, niech się u kogoś odpasie.
Dostał bilet na metro, adresi, spakowany plecaczek z piżamką, szczoteczką do kłaków i flaszką nalewki.
Mariaaaa!
Dotarł już?
jesli Pluszon jest mocno zwariowany, to zapraszam do wariatkowa, czyli do mnie![]()
tylko poprosze o dwie flaszki nalewki
albo trzy![]()
redaf pisze:To ja sobie tak cichcem dam dwie dychy za varie, moze jej się nie bedzie chciało doczytywać...
redaf pisze:To ja sobie tak cichcem dam dwie dychy za varie, moze jej się nie bedzie chciało doczytywać
dakota pisze:redaf pisze:To ja sobie tak cichcem dam dwie dychy za varie, moze jej się nie bedzie chciało doczytywać...
a możesz to przenieść do kontynuacji?
redaf pisze:To ja sobie tak cichcem dam dwie dychy za varie, moze jej się nie bedzie chciało doczytywać...
varia pisze:Oferta złożona na 122 stronie wątku jest nieważna.
enigma pisze:varia pisze:Oferta złożona na 122 stronie wątku jest nieważna.
dlaczego?![]()
varia pisze:redaf pisze:To ja sobie tak cichcem dam dwie dychy za varie, moze jej się nie bedzie chciało doczytywać...
Oferta złożona na 122 stronie wątku jest nieważna.
Blusik pisze:Dianeczka pisze:A to ja za Mosia daję 2 gr
A narzekałam, że za psi pieniądz idę![]()
![]()
moś pisze:Blusik pisze:Dianeczka pisze:A to ja za Mosia daję 2 gr
![]()
ja dopiero na tej stronie jestem i doczytuje a wy mnie za takie grosze...Toż ja i mój rowerek bezcenne sa
Tylko Mircea mnie docenia, buuuuuu!
mircea pisze:moś pisze:Blusik pisze:Dianeczka pisze:A to ja za Mosia daję 2 gr
![]()
ja dopiero na tej stronie jestem i doczytuje a wy mnie za takie grosze...Toż ja i mój rowerek bezcenne sa
Tylko Mircea mnie docenia, buuuuuu!
Moś - ja już w drugim wątku podbiłam Twoją wartość!![]()
Nie w ten wątek zaglądasz! Już 3 edycja jest![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości