Sonia i Otis - część II.Nowiuśkie foty str.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2007 14:54

IzoO i ja się dołączam do życzeń dobrych, spokojnych Świąt..
a jeśli chodzi o kajmak.. polecam taki robiony metodą babuni.. ze śmietany, masła i cukru! paaaaaaalce lizać!
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Sob kwi 07, 2007 23:18

Nie ma to jak wybuchowe Święta :lol: :lol: :lol: Dreszczyk emocji zawsze się przyda- jest ryzyko, jest zabawa 8) Sprzątania rzeczywiście było niemało, ale szkoda, że nie ma fotek piekarnika- to by dopiero była sensacja :wink: :wink: :lol:

A jak tą eksplozję przyjęli najważniejsi domownicy, czyli Sonia i Otis?
Po prostu Ania jestem :wink:

DamaKier

Od: Pon gru 26, 2005 23:02

Post » Nie kwi 08, 2007 7:05

Spokojnych, zdrowych, radosnych i pełnych miłości Świat
zycza Goska i Dwukot
Obrazek
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie kwi 08, 2007 7:25

DamaKier pisze:A jak tą eksplozję przyjęli najważniejsi domownicy, czyli Sonia i Otis?

Nie pojawili się na dole przez kolejne dwie godziny :lol: jakoś nie garnęli się do pomagania i dobrze, na ich łapkach słodki kajmak wylądowałby zapewne także w innych częściach domu...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon kwi 09, 2007 8:32

Nie zazdroszczę epizodu z kajmakiem :)
Na ten ostatni dzień - spóźnione Wesołych Świąt :D

Dasia

Od: Sob lip 23, 2005 20:51

Post » Pon kwi 09, 2007 16:58

Ale przygoda z tym kajmakiem. U mnie w domu mama umie piec tylko murzynka i ciasto z jabłkami.
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Wto kwi 10, 2007 9:37

Święta Święa i już po...bilans...lepiej nie wchodzić na wagę...a już w niedzielę chrzciny basi i ... dopasowana sukienka - chyba włączam program "post poświąteczny" a w lodówce ...tyle smakołyków czeka na zjedzenie...i jeszcze najgłupszy argument świata - trzeba zjeść bo się zmarnuje...a jak tam Wasze brzuszki po wielkim obżarstwie?

izaA

Post » Wto kwi 10, 2007 10:30

Mój w normie :)

Może dlatego, że spalałam na bieżąco ukrywając co 5 minut jakieś żarcie przed Frotką. W zasadzie poza wizytami rodzinnymi spędziłam miło czas uprawiając sport pt "przynieś talerzyk - natychmiast wynieś talerzyk - zdejmij Frotkę ze stołu - i zacznij od nowa".

kaa7

Od: Śro cze 21, 2006 15:55

Post » Wto kwi 10, 2007 10:57

podczas naszego spotkanie w domu było 6-cioro dzieci...zawsze w takim momencie koty elegancko się kamuflują, wyłażąc z kryjówek po wyjściu ostatniego gościa i głośno dopominając się pełnej miseczki :lol:

izaA

Post » Wto kwi 10, 2007 10:58

dopiero doczytałam o kajmaku przepraszam Izo ale tylko tak to moge skomentowac :wink:
:ryk: :ryk: :ryk: :smiech3:
dobrze tylko ze nikomu sie krzywda nie stała :D

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro kwi 11, 2007 9:23

współczuję kajmakowej przygody i związanych z tym dodatkowych porządków :roll:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro kwi 11, 2007 9:45

Doczytałam Twoje świąteczne przygody, i muszę stwierdzić, że takie rzeczy zazwyczaj przydarzają się właśnie w takich momentach kiedy akurat nie ma czasu na dodatkowe sprzątanie.Ja w tamtym roku sprzątając kuchnie, jak schodziłam z taboretu to wlazłam w kubeł wody i oczywiście miałam wode w całej kuchni a aby się nie zabić chwyciłam się lodówki przestawiając ją trochę.Potem musiałam zdejmować cokoły z mebli aby wydostać wodę z podłogi pod meblami.Mąz jak przyszedł to popatrzał na mnie z podziwem, że az tak dokładnie sprzątam przed świętami :wink:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro kwi 11, 2007 13:13

zunia pisze:Mąz jak przyszedł to popatrzał na mnie z podziwem, że az tak dokładnie sprzątam przed świętami :wink:

Zamiast podziwiać mógłby pomóc, co nie? Dziś u fryzjera kobitki też zamiast mi wspołczuć skwitowały, że miałam dokładnie kuchnię wysprzątaną... :lol:

izaA

Post » Śro kwi 11, 2007 13:51

Ja wole jak tylko podziwia, tak jest bezpieczniej i spokojniej :wink:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon kwi 16, 2007 12:41

Dawno mnie tu nie było, ale nikt nas nie szukał :( Mamy za sobą bardzo pracowity weekend, więc też porcja zdjęć...tym razem nie kocich :twisted:

Występ Zuzi u boku Stana Borysa należy uznać za udany, zwłaszcza, że dziewczynki ćwiczyły układy - trzy utwory, tylko raz, dzień przed występem... Artysta był zadowolony, one wniebowzięte :lol:
I muszę przyznać, że facet ma klasę, nie jest nabzdyczony, a mógłby być...młode "gwiazdy" powinny się uczyć od takich old boy'ów :P

Oto młode pokolenie:
ObrazekObrazekObrazek

A teraz mamuśka...
W niedzielę zostałam po raz pierwszy mamą chrzestną...się działo, nawet szatkę sama wyszyłam...jak to stwierdziła moja siostra...że też nikt takiej superowej mamy chrzestnej do tej pory nie odkrył :lol: Oczywiście była też premiera znanej z opowieści sukienki...specjalnie dla Was odbyła się sesja przed naszym domem, cobyście mogły wszystko solidnie skrytykować 8)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

A kto zgadnie kim jest ta Pani obok mnie na ostatnim zdjęciu?

izaA

[poprzednia][następna]