MariaD pisze:Doczytałam... w lodówce stoi winko, idę se chlapnąć... może co z tego wszystkiego zrozumiem.
Maria- współczuje

Moderator: Moderatorzy
MariaD pisze:Doczytałam... w lodówce stoi winko, idę se chlapnąć... może co z tego wszystkiego zrozumiem.
moś pisze:MariaD pisze:Doczytałam... w lodówce stoi winko, idę se chlapnąć... może co z tego wszystkiego zrozumiem.
Maria- współczuje
Blusik pisze:moś pisze:bo śmigam na rowerkuBlusik pisze::mrgreen: Szybka jesteś
Za to ja jestem inteligentna
Enigma nie daje się zza kuchenki wyciągnąć. Nie znacie jakiegoś sposobu? Godzina zero się zbliża! Przydałoby się nakarmić i na pociąg odstawić.
Tą lopata ze śmietnika?enigma pisze:Blusik pisze:moś pisze:bo śmigam na rowerkuBlusik pisze::mrgreen: Szybka jesteś
Za to ja jestem inteligentna
Enigma nie daje się zza kuchenki wyciągnąć. Nie znacie jakiegoś sposobu? Godzina zero się zbliża! Przydałoby się nakarmić i na pociąg odstawić.
okopalam sie 8)
Amidalka pisze:Blusik pisze:Zlicytuj Amidalkęi niekt nie bedzie wiedział kto jest czyj
Amidalka będzie własnością Mosia
który jest własnością Amidalki
czyli Amidalka
która do tej pory była własnością Amidalki
będzie podwójną własnością Amidalki
moś pisze:enigma pisze:okopalam sie 8
Tą lopata ze śmietnika?
dakota pisze:Amidalka pisze:Blusik pisze:Zlicytuj Amidalkęi niekt nie bedzie wiedział kto jest czyj
Amidalka będzie własnością Mosia
który jest własnością Amidalki
czyli Amidalka
która do tej pory była własnością Amidalki
będzie podwójną własnością Amidalki
błąd w rozumowaniu
do tej pory byłaś niczyja
moś pisze:Proponuje zmienic temat na :"Wszyscy licytują siebie"
a myslisz ze ona jak tak siedzi caly czas przy kompie na święta to coś sensownego jest w stanie ugotowaćenigma pisze:moś pisze:Proponuje zmienic temat na :"Wszyscy licytują siebie"
a ja siebie nie licytuje![]()
Blusik dobrze gotuje
Blusik pisze:A swoją drogą to już pora przywalić paru osobom młoteczkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości