dakota pisze:Blusik pisze:Nie przypominam, kto u mnie będzie resztki po świętach dojadał
redaf?
A co przegapiłam cosik w licytacji? Bo wydaje mi się , że dwójka dojadaczy będzie moja

Moderator: Moderatorzy
dakota pisze:Blusik pisze:Nie przypominam, kto u mnie będzie resztki po świętach dojadał
redaf?
Dianeczka pisze:Uuu... Nie było mnie kilka dni, a tu proszę![]()
Co aktualnie licytujemy?
Kicorek pisze:dakota pisze:Kicorek pisze:dakota pisze:Kicorek pisze:Też się odhaczę, szybciej wątek zamkną
Ty się już pakuj Kicor
patyczek ze sobą bierzesz?
Tym patyczkiem to ja potraktuję tego, kto odważy się po mnie przyjść
Dianeczka pisze:Uuu... Nie było mnie kilka dni, a tu proszę![]()
Co aktualnie licytujemy?
MariaD pisze:Ej, to nie tak miało być! Kicor miał być w zestawie z mikrotkiem i pamiętnikiem. Było połączenie oferty 3 i 1 w jeden zestaw. A skąd się wziął ten Pluszon????
dakota pisze:MariaD pisze:Ej, to nie tak miało być! Kicor miał być w zestawie z mikrotkiem i pamiętnikiem. Było połączenie oferty 3 i 1 w jeden zestaw. A skąd się wziął ten Pluszon????
Pluszon został dorzucony przez redaf![]()
moje połączenie zostało zignorowane, wobec tego zostało też anulowane![]()
ale...
się skombinuje jeszcze jeden pamiętniczek, skoro taka wola![]()
spox
edit: a na pytanie skąd się wziął Pluszon, to nawet redaf nie zna odpowiedzi
MariaD pisze:dakota pisze:MariaD pisze:Ej, to nie tak miało być! Kicor miał być w zestawie z mikrotkiem i pamiętnikiem. Było połączenie oferty 3 i 1 w jeden zestaw. A skąd się wziął ten Pluszon????
Pluszon został dorzucony przez redaf![]()
moje połączenie zostało zignorowane, wobec tego zostało też anulowane![]()
ale...
się skombinuje jeszcze jeden pamiętniczek, skoro taka wola![]()
spox
edit: a na pytanie skąd się wziął Pluszon, to nawet redaf nie zna odpowiedzi
dakotagrunt by do Kicorka był mikrotek, reszta co łaska, ale ten Pluszon????
A jakies zdjęcie rzeczonego?
redaf?
redaf pisze:dakota pisze:Blusik pisze:Nie przypominam, kto u mnie będzie resztki po świętach dojadał
redaf?
Z dakota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości