Prace dzieci na sterylki FFA - 3WYCOFANA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 03, 2007 19:51

przeprasam ale to ja prowadze ta akcje jako przewodniczaca a nie dedi ale pan dalej wmawia ze to dedi . Jak pan nie wierzy ze dzieci cos same potrafia zorganizowac to pana pech
w naszej szkole nie ma akcj tnij bezdomnosc tzlko tak kolega nazwal swoj plakat bo rozmawialismy o roynzch akcjach i ta nazwa sie nam bardzo spodobala i tyle skad mielismy wiedziec ze pan sie o to obrazi i niech pan nas sie nie czepia.
nasza aukja w szkole samorzadu swietlicz nayzwala sie
wielka aukcja na pomoc zwierzetom + a nie zadne tnij ani ciach + dotarlo to do pana, chyba tak w koncu pan juz dzieckiem nie jest, chyba :evil:

Miaukun1

Od: Czw mar 22, 2007 16:29

Post » Wto kwi 03, 2007 20:02

Miaukun1 pisze:przeprasam ale to ja prowadze ta akcje jako przewodniczaca a nie dedi ale pan dalej wmawia ze to dedi . Jak pan nie wierzy ze dzieci cos same potrafia zorganizowac to pana pech
w naszej szkole nie ma akcj tnij bezdomnosc tzlko tak kolega nazwal swoj plakat bo rozmawialismy o roynzch akcjach i ta nazwa sie nam bardzo spodobala i tyle skad mielismy wiedziec ze pan sie o to obrazi i niech pan nas sie nie czepia.
nasza aukja w szkole samorzadu swietlicz nayzwala sie
wielka aukcja na pomoc zwierzetom + a nie zadne tnij ani ciach + dotarlo to do pana, chyba tak w koncu pan juz dzieckiem nie jest, chyba :evil:

Mam prośbę, spuść troszkę z tonu, ja z Tobą staram się rozmawiać uprzejmie, choć przyznam, tracę już cierpliwość w tej sprawie.

Odezwij się następny raz, kiedy już przeczytasz wątek, dobrze?
W jednym, chyba w drugim moim poście tutaj, jest cytat z dedi.
Zechciej się z nim zapoznać. Najwyraźniej nie masz pełnego przeglądu sytuacji.

Napisałem Ci już tak jasno, jak to tylko możliwe, w moim poprzednim poście, o co chodzi. A Ty znowu swoje...

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto kwi 03, 2007 20:07

aukcja jest niewazna i juz nie bede z panem rozmawiac bo mama mnie nauczyla nie klocic sie ze starszymi i nie dyskutowac z nieznajomzmi panami + rysunki usunie nasza pani, dobranoc ja mam obowiazki przy braciszku, musze sie pozegnac

Miaukun1

Od: Czw mar 22, 2007 16:29

Post » Wto kwi 03, 2007 20:30

Miaukun1 pisze:dotarlo to do pana, chyba tak w koncu pan juz dzieckiem nie jest, chyba :evil:

ho ho
jeśli to rzeczywiście dziecko pisze, to zostało dobrze ukierunkowane :?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Wto kwi 03, 2007 20:47

Miaukun1 pisze:aukcja jest niewazna i juz nie bede z panem rozmawiac bo mama mnie nauczyla nie klocic sie ze starszymi i nie dyskutowac z nieznajomzmi panami + rysunki usunie nasza pani, dobranoc ja mam obowiazki przy braciszku, musze sie pozegnac

Poczytałam sobie Ciebie, Miaukunie, i mam mieszane uczucia...Skoro Wasza świetlica jest w szkole podstawowej to gratuluję członkiń samorządu, których niektóre posty zadziwiają wręcz wyjątkową (dla wieku 7-14 lat,choć świetlica zwykle jest dla młodszych dzieci)) dojrzałością i elokwencją, aby w innym wątku porazić dziwacznymi, niespecyficznymi błędami ortograficznymi. Od wielu lat pracuję z dziećmi/młodzieżą z podstawówek i dla mnie nie jesteś do końca wiarygodna, wybacz szczerość. A JAB moim skromnym zdaniem ma rację i na dodatek broni jej z podziwu godną klasą i cierpliwością. Wtrąciłam się w nie swoje sprawy, ale już zdzierżyć nie mogłam... :roll:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Wto kwi 03, 2007 21:15

:roll:

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Wto kwi 03, 2007 21:17

Aukcję może uniważnić tylko osoba, która ją założyła.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto kwi 03, 2007 21:27

I ta osoba ją unieważna - prace byly przeznaczone na pomoc zwierzętom a nie jako pretekst do przedlużającej sie i niesmacznej juz kłótni.

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Wto kwi 03, 2007 21:35

Obrazki piękne. Sama dostałam przepiękny portret Babuni, który zawiśnie u mnie na ścianie.
Cała reszta straszliwie smutna :( . W realu łatwiej jeszcze jakoś dochodzić do porozumienia, można mediować, tu słowa padają i zostają, puchną wątki które we mnie osobiście nie budzą niczego poza bezdennym smutkiem pomieszanym z zażenowaniem.
Więcej tu nie będę zaglądać.
Za portret Babuni podziękuję osobiście (no, nie całkiem, słowem pisanym)

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

[poprzednia]