Przygarne/kupie kotke badz kotka. KRAKOW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon kwi 02, 2007 18:57 Przygarne/kupie kotke badz kotka. KRAKOW

Witam:)
Posiadam 9 miesiecznego kotka z rodowodem rasy syberyjskiej.
W domu zawsze ktos przebywa jednak nie zawsze ma czas aby sie z pupilem pobawic wiec zdarza sie iz wiekszosc dnia musi przespac z nudow...
Poszukuje dla niego towarzystwa w postaci kotka badz kotki. Jestem milosniczka dlugowlosych (poldlugowlosych) kotow. Jesli chodzi o wiek kota to albo malenstwo, gotowe odejsc spod opieki matczynej , albo starszy osobnik max do 1 roku zycia. Ubarwienie w zasadzie jest mi obojetne :)
Kolejnym waznym punktem jest kastracja - wole zrobic to na wlasna reke w zaufanej klinice, nie zamierzam tworzyc domowej hodowli jednak wole byc pewna ze wszystko przebiegnie tak jak nalezy.
Max cene jaka moge zaplacic za kotka to 100 zl.
Bardzo prosze o kontakt albo mailowy (dolaczajac zdjecia) albo za pomoca gg (moj nr 3882727).
Dojade w kazde miejsce Krakowa, zapewniam humanitarny transport.
Dziekuje za uwage i licze na pomoc w odnalezieniu 'drugiej polowki' dla mojego Chestera :)

frozia

Od: Pon kwi 02, 2007 18:43

Post » Pon kwi 02, 2007 21:28

A szylkretowy pers mógły być, czy za leniwa rasa?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon kwi 02, 2007 21:45

Tosza pisze:A szylkretowy pers mógły być, czy za leniwa rasa?

a jest to typowy pers ze 'zmiazdzonym noskiem ' ?:)

frozia

Post » Pon kwi 02, 2007 22:03

bardzo plaska jest ta dziewczyna.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Pon kwi 02, 2007 22:07

Liwia pisze:bardzo plaska jest ta dziewczyna.

a to niby dlaczego? w sumie to bardzo latwo ocenia sie czlowieka nie znajac go...

frozia

Post » Pon kwi 02, 2007 22:10

frozia pisze:

a to niby dlaczego? w sumie to bardzo latwo ocenia sie czlowieka nie znajac go...

wg mnie chodzilo o kota :roll: i plaska mordke :lol:
KIBOL ZAMIAST DEBILA

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Pon kwi 02, 2007 22:17

A moze Trini z wątku z mojego podpisu? Nie jest włochata, ale ma 10 miesięcy i jest szalenie towarzyska i zabawowa.
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pon kwi 02, 2007 22:32

frozia pisze:

o kota mi chodzilo oczywiscie! :) Neska ma plaski pyszczek bardzo! :lol: Przepraszam za zamieszanie :idea:
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Post » Pon kwi 02, 2007 22:42

Liwia pisze:
frozia pisze:

o kota mi chodzilo oczywiscie! :) Neska ma plaski pyszczek bardzo! :lol: Przepraszam za zamieszanie :idea:

nie bywam czesto na forach a ten szczegolnie jest dla mnie nowoscia wiec "Neska" mi nic nie mowi... 'kociarą' jestem od dziecka i niegdys zachwycalam sie kazdym kotem a odkad mam Chestera (ktory wg mnie jest najpiekniejszym i najukochanszym kotem na swiecie :) ) moje gusta sa skierowane na futerkowe pieknosci i jak by tylko bylo mnie stac na drugiego takiego (a kosztowal 1200 zl) to bym sie nie zastanawiala i wziela pod swoje skrzydla takze jego braciszka z miotu.

Bywaja mieszance kotow dachowych z persami ktore nie maja plaskich pyszczkow i wlasnie takiego poszukuje. Swoja droga moglabym miec ich mnostwo, bo co jak co ale kot jest najlepszym towarzyszem :)

frozia

Post » Pon kwi 02, 2007 23:00

Takiego z noskiem to nie mam (Neski też nie mam, ale wiem, kto ma :D ). KasiaD albo Kordonia( nie pamietam) ma białego persa z noskiem do oddania, ale chyba jest starszy,

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto kwi 03, 2007 7:22

frozia pisze:
Liwia pisze:
frozia pisze:

nie bywam czesto na forach a ten szczegolnie jest dla mnie nowoscia wiec "Neska" mi nic nie mowi... 'kociarą' jestem od dziecka i niegdys zachwycalam sie kazdym kotem a odkad mam Chestera (ktory wg mnie jest najpiekniejszym i najukochanszym kotem na swiecie :) ) moje gusta sa skierowane na futerkowe pieknosci i jak by tylko bylo mnie stac na drugiego takiego (a kosztowal 1200 zl) to bym sie nie zastanawiala i wziela pod swoje skrzydla takze jego braciszka z miotu.

Bywaja mieszance kotow dachowych z persami ktore nie maja plaskich pyszczkow i wlasnie takiego poszukuje. Swoja droga moglabym miec ich mnostwo, bo co jak co ale kot jest najlepszym towarzyszem :)

Neska to ta persica. Ma plaski pyszczk bardzo. Dominik ma tez druga, poldlugowlosa kocice do oddania - z pyszczkiem - bialo szara. Nie wiem w jakim wieku.
Obrazek

Liwia

Post » Wto kwi 03, 2007 7:58

Tu jest śliczna i miziasta persiczka, prokocia i proludzka, z drobnym problemem - ale może ....

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=53 ... &start=300
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto kwi 03, 2007 9:53

a oto Neska:

Obrazek
Obrazek

Liwia

Post » Wto kwi 03, 2007 12:38

Z powodu wyjazdu za granice oddam zdrowego, niebieskiego kocura perskiego. Kocur ma 3 lata, wymaga obcięcia futerka, kocurek nie
jest wykastrowany. Zdjecie kocura mozna zobaczyc na stronie: www.ernest.pupile.com tel.696 659 519

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=60150877
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro kwi 04, 2007 9:36

dalia pisze:Z powodu wyjazdu za granice oddam zdrowego, niebieskiego kocura perskiego. Kocur ma 3 lata, wymaga obcięcia futerka, kocurek nie
jest wykastrowany. Zdjecie kocura mozna zobaczyc na stronie: www.ernest.pupile.com tel.696 659 519

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=60150877

chcialam takiego do 1roku zycia maksymalnie :?

frozia

[następna]