Moderator: Moderatorzy
dedi pisze:Ja proponuje zeby Jose kupił plakat z napisem - albo niech poda adres wysle mu w prezencie - zeby nie bylo, ze ktos inny go ma Wtedy Haslo zostanie bezpieczne u własciciela
dedi pisze:Jesli Ci nie odpisze to nie dlatego ze mnie zatkało, po prostu nie widze sensu dalszej dyskusji
Nalezycie chyba do tych co w dziecinstwie bili inne dzieci łopatką za to, ze miały takie same wiaderka
Z dawien dawna w szkołach dzieci korzystają z nauki i pomysłów doroslych, uzywają cytatów z autorów do ktorych Wam jeszcze daleko - powinniście sie cieszyć ze sława waszej akcji dociera do najmlodszych, a ze ktos ulozył sobie takie haslo jak wasze..cóż ...
Jak dzieci uzyją na plakacie akcji profilaktyki palecia słów "Palenie Zabija" to ktoś tez bedzie sie ze mną spierał trzy dni - to w końcu tez kogos hasło
Co nie znaczy ze sie przyznam do kradziezy czegokolwiek z tego forum, a wszemu banerowi dzis dopiero sie przyjrzalam dokladnie - faktycznie miga tam "Tnij" i "Ciach" na zmiane???????
dedi pisze:Z dawien dawna w szkołach dzieci korzystają z nauki i pomysłów doroslych, uzywają cytatów z autorów do ktorych Wam jeszcze daleko - powinniście sie cieszyć ze sława waszej akcji dociera do najmlodszych, a ze ktos ulozył sobie takie haslo jak wasze..cóż ...
skrzydelkomexico27 pisze:dedi, tak trzymaj, ważne ze robisz cos dobrego
nie oczekuję, że praca z hasłem Tnij bezdomność zniknie. Trudno. Nie uczeń popełnił błąd, a dedi, nie ma co karać ucznia. To jasne.
dedi pisze:Jesli Ci nie odpisze to nie dlatego ze mnie zatkało, po prostu nie widze sensu dalszej dyskusji
Nalezycie chyba do tych co w dziecinstwie bili inne dzieci łopatką za to, ze miały takie same wiaderka
Z dawien dawna w szkołach dzieci korzystają z nauki i pomysłów doroslych, uzywają cytatów z autorów do ktorych Wam jeszcze daleko - powinniście sie cieszyć ze sława waszej akcji dociera do najmlodszych, a ze ktos ulozył sobie takie haslo jak wasze..cóż ...
Jak dzieci uzyją na plakacie akcji profilaktyki palecia słów "Palenie Zabija" to ktoś tez bedzie sie ze mną spierał trzy dni - to w końcu tez kogos hasło
Co nie znaczy ze sie przyznam do kradziezy czegokolwiek z tego forum, a wszemu banerowi dzis dopiero sie przyjrzalam dokladnie - faktycznie miga tam "Tnij" i "Ciach" na zmiane???????
pini1 pisze:my jako Fundacja For Animals poprosimy Dedi zeby usunela ten plakat z aukcji i uusnela wszystkie hasla lub slowa mogace nasuwac skojarzenie z CK.
FFA nie chce byc kojarzona w zaden sposob z CK ani w zaden sposob wykorzystywac ani nasuwac podjerzenie wykorzystania hasel CK.
Hej,
Z zaskoczeniem przeczytałem w opisie jednej z aukcji, że FFA ma coś wspólnego z akcją "Tnij bezdomność" czyli po prostu z Ciach!bezdomność - akcją CK, której sformułowanie "Tnij bezdomność" jest hasłem przewodnim.
Nie wnikam w działalność FFA, ale z całą pewnością Fundacja nie bierze udziału w tej akcji. Będę Ci bardzo wdzięczny za sprostowanie, czy inne sformułowanie. Po prostu to co robi FFA w ramach swojej działalności i to co robi CK w ramach Ciach!bezdomność propagując hasło "Tnij bezdomność" to dwie odrębne sprawy.
Serdecznie pozdrawiam i życzę wielu sukcesów w pomaganiu kocim:)
Jarek
Miaukun1 pisze:JA myślą że dedi nie uczy nas krasc wrecz przeciwnie , a jesli pan sie czepia o dwa glupie slowa to ja jako przewodniczaca samorzadu świetlicy przepraszam pana, że użyliśmy pana hasła bez pytania o zgodę. Nie mieliśmy pojęcia ze to jakieś zastrzeżone hasło i użylismy go bez wiedzy naszej pani. To hasło po prostu nam sie bardzo podobało, a kota nasz kolega namalował sam bo takiego ma, on wcale nie ściągał z pana plakatu bo nawet nie ma w domu neta...
Nie rozumiem dlaczego dorośli ludzie tak bardzo walczą ze sobą o slowa? Czy naprawde nie mają innych problemów?
Ja poproszę panią także o uniewaznienie całej tej akcji. Wymyslimy inny sposob na pomaganie zwierzętom, bo nie chcemy aby ktos obrażał nam wychowawce.
Dzieki niej wiele dzieci nigdy kraść sie nie nauczy ale co ja wam tutaj bede opowiadać ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości