Wielbłądzio pisze:ja, wiem??? od pięciu lat samotna stara panna ? myslisz Pingwinko, że ja też chodzę po domu z zadartym kuprem i śpiewam ???
Chodziło mi o to, że my baby takie głupie jesteśmy i nic się na błędach nie uczymy. Jeden przyszedł i poszedł, a i tak się następnego zachciewa
A tak przy okazji to dzisiaj znowu pogoniłam kota tej Białej, Duży mówił, że mało na zawał nie zeszła, dobrze jej tak Czego na mnie warczy jędza jedna?
pozdrawiam Elegantka
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
moja Babcia też ma taką charakterną pingwinkę (nie zgadniecie, od kogo ) i od zawsze uważa, że pingwiny są najpiękniej ubarwionymi kotami a mama mówi na pingwiniaste 'kot marki Uroda' komu pingwina, komu?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Dzisiaj byłyśmy u weta, naczekałyśmy się strasznie . Lewe uszko już nie świeci na zielono , ale jeszcze smarujemy je przez tydzień, prawe uszko już czyste Za tydzień wizyta kontrolna plus może szczepienie, a potem jeszcze ze dwa tygodnie czekania na sterylkę I cały czas w łazience Kto się zlituje nad łazienkową jedynaczką?
pozdrawiam
Agnieszka
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
Pingwinko! Wiem, że Wy nieloty jesteście, to Cię hopsnę
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Pingwisi skończyła się rujka i wróciła do starych zwyczajów, czy przeganiania moich kotów Czasem jest nawet komicznie, bo jak siedzę z nią w łazience to nagle podchodzi do drzwi syczy przez wywietrzniki, stroszy ogon, a potem nagle odwraca się do mnie i chce żeby ją miziać. Przejście od małej agresorki do oazy miziania i łagodności w jedną sekundę
Moje też nie pozostają dłużne, ale tylko przez zamknięte drzwi, jak tylko otworzę drzwi to nawet Pelka ekspresowo melduje się za kanapą
pozdrawiam
Agnieszka