Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PrzemekK pisze:
Ale jakoś nie mogę powstrzymać uśmiechu, kiedy wyobrażam sobie punka, z irokezem, w przykrótkich spodniach, glanach i tatuażach (taki postrach dzieci), chodzącego po osiedlu z okrzykami "Pusia, Pusia wracaj!!!"![]()
PrzemekK pisze:Fajnie, że się kicia znalazła![]()
Ale jakoś nie mogę powstrzymać uśmiechu, kiedy wyobrażam sobie punka, z irokezem, w przykrótkich spodniach, glanach i tatuażach (taki postrach dzieci), chodzącego po osiedlu z okrzykami "Pusia, Pusia wracaj!!!"![]()
Oświadczenie: Tym postem w żaden sposób nie krytykuję, ani nie staram się ośmieszyć żadnych osób, ani subkultur.
PrzemekK pisze:
niemozliwie_glupi pisze: Kurde, wiem że wyglądam troszkę... oryginalnie, ale aż tak żeby ode mnie uciekać z krzykiem?
autorowi wątku i wszystkim wielbicielom sytuacji nietuzinkowych polecam:PrzemekK pisze:Ale jakoś nie mogę powstrzymać uśmiechu, kiedy wyobrażam sobie punka, z irokezem, w przykrótkich spodniach, glanach i tatuażach (taki postrach dzieci), chodzącego po osiedlu z okrzykami "Pusia, Pusia wracaj!!!"
Fri pisze:autorowi wątku i wszystkim wielbicielom sytuacji nietuzinkowych polecam:PrzemekK pisze:Ale jakoś nie mogę powstrzymać uśmiechu, kiedy wyobrażam sobie punka, z irokezem, w przykrótkich spodniach, glanach i tatuażach (taki postrach dzieci), chodzącego po osiedlu z okrzykami "Pusia, Pusia wracaj!!!"
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=48830&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 147 gości