Kapelusik jest dobry na zimę, bo grzeje, i na lato- chroni przed słońcem. Jest radosny i tęczowy Zwycięzca aukcji dostanie kapelusik osobiście przeze mnie wyprany, bo leżał w szafie i nazbierał trochę kurzu
Ostatnio edytowano Pon kwi 16, 2007 18:29 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 3 razy
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
obiecuję, że jak tylko odkryję, gdzie podziałam miarkę, zmierzę kapelusik
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję