ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :) nowe zdjecia str 41 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2007 18:20

:dance: :dance2:
Madziu tak bardzo się cieszymy że Minutka nie ma nowotworu
Tak bardzo mocno i ciepło o niej myśleliśmy,poprostu kamień spadł nam z serca :D
Teraz bedziemy się modlić o to żeby to paskudztwo po sterylce już nigdy do Mini nie wróciło.
Teraz pewnie i Ty bedziesz lepiej spała bo wiem jak bardzo się o Malutką martwilaś.
Przypomniały mi się Twoje słowa że dobro zawsze wraca do dobrych ludzi :D
Pozdrawiamy Was serdecznie i wielkie miziaki oraz gorace całusy dla Dzidziulców przesyłamy.

Minutko,Zarazku dziękujemy Wam za długopisy :D
tak fajnie tzrymać w ręku przedmiot który miałyście w swoich łapencjach

Madziu a Twój szlafroczek naprawdę jest uroczy,nie dziwię sie że Kociaki go uwielbiają. :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob mar 24, 2007 20:15

Jupi !!
:dance:
Gratuluję !! :D :D :D

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Nie mar 25, 2007 16:40

:D Głaski dla wielkich maluchów. 8)
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pon mar 26, 2007 7:47

bardzo dziękujemy za wszystkie głaski i mizianki :D
szczególnie zadowolona z nich była Mini :) bo głaskać to ona by sie chciała non stop :D tylko się usiądzie od razu pakuje się na kolana i dawaj baranki strzelać (najchętniej jakby mogła to w powietrzu :D:D)
a jak się krzątam po kuchni to chodzi i miauka żebym już usiadła, bo ona chce sie poprzytulać :D nie wiedziałam, ze kot może być taki miziasty :):)
łapka Mini się powolo goi, ładny strupek się zrobił i w niedzielę ściągamy szwy.
patrzy tymi swoimi przenikliwymi ślepkami :d i nie jestem w stanie jej niczego odmówić

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 28, 2007 8:08 przez Magdalena424, łącznie edytowano 3 razy
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon mar 26, 2007 18:48

Magdalena424 pisze:bardzo dziękujemy za wszystkie głaski i mizianki :D
szczególnie zadowolona z nich była Mini :) bo głaskać to ona by sie chciała non stop :D tylko się usiądzie od razu pakuje się na kolana i dawaj baranki strzelać (najchętniej jakby mogła to w powietrzu :D:D)
a jak się krzątam po kuchni to chodzi i miauka żebym już usiadła, bo ona chce sie poprzytulać :D nie wiedziałam, ze kot może być taki miziasty :):)
łapka Mini się powolo goi, ładny strupek się zrobił i w niedzielę ściągamy szwy.
patrzy tymi swoimi przenikliwymi ślepkami :d i nie jestem w stanie jej niczego odmówić
Obrazek

:lol: :lol:

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Wto mar 27, 2007 21:43

Madziu jak sie ciesze, że z Mini wszystko dobrze! Bardzo! A jakiego ma odpowiedzialnego i troskliwego braciszka, no,no,no. Żałuję strasznie, że zdjęcia w Twoim watku wogole sie nie wyświetlaja ale może jutro uda sie pooglądać małe cudności. Jejku, aż trudno uwierzyć, że to juz pół roku minęło odkąd maluchy sa w Tobą 8O
Wymiziaj oba aniołeczki bardzo mocno ode mnie i od ciotki Tośki!!! :love:
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Śro mar 28, 2007 8:06

nie wiem co się stało ze zdjęciami :( nagle wszystkie się nie wyświetlają 8O
Bardzo dziękujemy za mizianki:D
ale ten czas Nikajko leci, to już naprawdę pół roku a wydaje mi się jakby dopiero jakiś miesiąc temu do mnie zawitały :D

a to mój mały Zarazulec :D
Obrazek
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Śro mar 28, 2007 10:06

Madziu coś ta mała żaróweczka ma smutne oczka :( Może kolor abażurka nie odpowiada :D
Biedna Mini powinna Ciotce Kociamie za taki koment dać kopa w d...

Zarazuniu jesteś pieknym Kocurkiem, jeszcze bo pompony trzeba niedługo pozegnać
A jaki ty rozpalony w promieniach słonecznych :D takie słodkie różowe nosio i łapeńki och tylko całować Ciebie ty słodziaku :D

Pozdrawiamy serdecznie Madzię i Was małe mordeczki

Kociama

Post » Śro mar 28, 2007 13:33

O matko jak on urósł 8O 8O

To już nie Zarazek tylko ZARAZ!! :lol: :lol:
Obrazek

Karolka

Post » Śro mar 28, 2007 13:55

no tak spory Zaraz :lol: :lol: :spin2: ... mój mały Zarazulec :wink: :ryk:
a na dowód, ze nie jest on jakimś olbrzymem :D :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 28, 2007 14:12 przez Magdalena424, łącznie edytowano 1 raz

Magdalena424

Post » Śro mar 28, 2007 14:05

Mały,śliczny Zarazek :D
Takie Zarazki to mogą mnie atakować.
Zaraziłam się Madziu :love:

Kociama

Post » Śro mar 28, 2007 14:35

Karolka pisze:To już nie Zarazek tylko ZARAZ!! :lol: :lol:

:mrgreen:

Słodziak z niego i tak, kocham buraski :1luvu:

skrzydelkomexico27

Od: Czw lut 22, 2007 13:10

Post » Czw mar 29, 2007 7:31

Dzisiaj są Twoje Urodziny,
wiec chcemy życzyć Ci,
Byś zapomniała co to łzy,
By każdy dzionek życia Twego
był lepszy od dnia poprzedniego,
By szczęście Cię nie opusciło,
by nic Cię w życiu nie zmartwiło,
I żeby zdrówka nie brakowało
A latek raczej ubywało.

Wszystkiego dobrego życzą Ci Madziu Wiejskie Koty i Kociama z Rodziną :D

Obrazek

Kociama

Post » Czw mar 29, 2007 8:00

:oops: :oops: :oops: Kociama bardzoooooo dziękuję za milutkie słowa :D i piękny bukiet kwiatków :)
i zaś jestem o rok starsza :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Magdalena424

Post » Czw mar 29, 2007 18:28

Madziu, z okazji urodzin życzę Ci dużo radosnych chwil spędzonych z najbliższymi i byś zawsze była uśmiechnięta i z optymizmem zaczynała każdy dzień. A marzenia... niech się spełnią, ale nie wszystkie, abyś miala dalej o czym marzyć i codziennie miała nowe nadzieje na lepsze jutro. Życzę Ci również, abyś na swojej drodze spotykała samych życzliwych ludzi, na których zawsze bedziesz mogła polegać. Życzę Ci także żebyś o każdej porze dnia i nocy pamiętała o tym, że masz wielkie serce i dzieliła się nim ze wszystkimi wokoło, a przede wszystkim z kotkami. :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Karolka

[poprzednia][następna]