Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tak , nie zapominaj jednak , że jest to tylko rozcięcie i oglądanie , za badania toksykologiczne też trzeba zapłacić , plus pobranie tkanek !!!iwona_35 pisze:bettysolo pisze:a jakie sa koszta takiej sekcji
U Czogały na Brynowie 60-80zł
CoToMa pisze:ko_da1 pisze:inny wet powie to samoa jesli sie podejmie to moze dojsc do krwotoku i duzych zaburzen chormonalnych ,według niego ryzyko sterylki w tym wieku płodów jest bardzo duze jesli chodzi o zycie kotki , pozatym kociaki są juz duze i to jest nie etyczne według niego
jest trochę wetów, którzy podejmują sie sterylek aborcyjnych, nawet w zaawansowanej ciąży... ja bym takiego poszukała...
Sporty pisze:CoToMa pisze:ko_da1 pisze:inny wet powie to samoa jesli sie podejmie to moze dojsc do krwotoku i duzych zaburzen chormonalnych ,według niego ryzyko sterylki w tym wieku płodów jest bardzo duze jesli chodzi o zycie kotki , pozatym kociaki są juz duze i to jest nie etyczne według niego
jest trochę wetów, którzy podejmują sie sterylek aborcyjnych, nawet w zaawansowanej ciąży... ja bym takiego poszukała...
Nasz wet mowił ,że to zabronione...
WANDUL66 pisze:tak , nie zapominaj jednak , że jest to tylko rozcięcie i oglądanie , za badania toksykologiczne też trzeba zapłacić , plus pobranie tkanek !!!iwona_35 pisze:bettysolo pisze:a jakie sa koszta takiej sekcji
U Czogały na Brynowie 60-80zł
dedi pisze:Moja tymczaska Aurelia - własnie za moment jedzie do lecznicy zaprzyjaźnionej z FFA na komplet badań a niedługo czeka ją sterylka - prosze trzymac kciuki za udane badania , mam nadzieję ze jest zdrowiutka, bo ładnie je i dużo spi - w łózkuMa zwyczaj włazić cała pod kołdrę i mruczec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 329 gości