Dobrze, że drań raczył powrócić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:... I będzie tak: na przedzie ja - zabeczana, za mną sznurek, za nim piszcząca mysz, a za myszą - kilkanaście okolicznych kotów, okrutnie uszczęśliwionych, że prócz żarełka rozrywki im dostarczam.
Bungo pisze:Myślałam, że chodzi Ci o spacery ze smyczą![]()
Świetny pomysł z tą piszczącą myszą! Następnym razem skorzystam. I będzie tak: na przedzie ja - zabeczana, za mną sznurek, za nim piszcząca mysz, a za myszą - kilkanaście okolicznych kotów, okrutnie uszczęśliwionych, że prócz żarełka rozrywki im dostarczam. A po chwili - karetka na sygnale, dwóch smutnych panów z kaftanikiem o długich rękawkach - i wreszcie sobie odpocznę
![]()
![]()
Bungo pisze:Myślałam, że chodzi Ci o spacery ze smyczą![]()
Świetny pomysł z tą piszczącą myszą! Następnym razem skorzystam. I będzie tak: na przedzie ja - zabeczana, za mną sznurek, za nim piszcząca mysz, a za myszą - kilkanaście okolicznych kotów, okrutnie uszczęśliwionych, że prócz żarełka rozrywki im dostarczam. A po chwili - karetka na sygnale, dwóch smutnych panów z kaftanikiem o długich rękawkach - i wreszcie sobie odpocznę
![]()
![]()
Tweety, wiesz, ja tez jestem chetnaTweety pisze:Bungo pisze:Myślałam, że chodzi Ci o spacery ze smyczą![]()
![]()
![]()
ja to muszę zobaczyć na żywo![]()
![]()
, mogę nawet zapłacić za bilet w pierwszym rzędzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości