SCHR.KATOWICE- zapraszam do nowego wątku-ponad 100str

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2007 11:42

Czarną mogę zabrać do siebie na strych. Niech urodzi i odchowa młode. Tą drugą warto jeszcze ciachnąć, skoro ciąża nie jest bardzo zaawansowana. Jednak po zabiegu nie mogłaby mieszkac u mnie na strychu, więc domek jakiś inny byłby potrzebny.
Iwona, pisałam na Dogo, że wzięłabym te 3 wystraszone szczeniaki, gdyby ktoś zabrał je do siebie na tygodniową kwarantanne. Paola chyba wziełaby jednego, nie masz mozliwosci załatwic dla nich jakiegoś miejsca? Wiadomo, jak tam skończą, jeśli im sie nie pomoże :( .
Czy ktoś mógłby jak najszybciej wyciagnąć czarnulkę ze schronu i podrzucic ją do mnie po drodze?

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon mar 26, 2007 11:53

dzwoniłam teraz do weta..a więc sprawa wygląda tak:
ta czarna faktycznie jest w zaawansowanej i wyda mi ją bezproblemu pod warunkiem, że zadzwonie do biura i się dowiem czy przez przypadek nie jest czyjaś.........mam za godzine dzwonić aż bedzie kierowniczka...(trochę mam obawy, ponieważ kiedys była podobne sytuacja i kierowniczka się pomysliła)

druga czarno biala , nie była badana , podobno została wrzucona do klatki i ktos postawił diagnozę że jest w ciąży wet ją nie badał...zrobi to jutro...
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon mar 26, 2007 12:46

jeśli ktos nie zrobi tego wcześniej to ja koło srody,czwartku mogę zawieść Jaadze ta koteczkę
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon mar 26, 2007 13:50

niestety...dzwoniłam Kotke przyniosła jakieś babsko ....i po porodzie ją odbiera.....nie wydadzą nam jej....

Cholera..szkoda koteczki..... :evil:
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon mar 26, 2007 14:01

Jak to po porodzie :?: 8O Oddała ją, żeby się okociła i zabiera spowrotem? Może jej nie chcą wydac po prostu :roll:

Jaaga

Post » Pon mar 26, 2007 14:08

Jaaga pisze:Jak to po porodzie :?: 8O Oddała ją, żeby się okociła i zabiera spowrotem? Może jej nie chcą wydac po prostu :roll:

Też mi sie to nie podoba.....przydałoby sie tam kogos wysłać.....
Bettysolo pojechałabys??? ja pracuje nie zdążę :(
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon mar 26, 2007 14:17

Sama po nią poszłabym, ale pewnie nie wyszłabym bez tych zastraszonych szczeniąt, a nie mam ich gdzie umieścić na kwarantannę. Chciałam zabrać kotkę i młode pieski, a tu wychodzi na to, że nic z tego nie będzie :( . Czy nie znalazłby się domek na tydzien dla szczeniorka?

Jaaga

Post » Pon mar 26, 2007 18:47

iwona_35 pisze:
Jaaga pisze:Jak to po porodzie :?: 8O Oddała ją, żeby się okociła i zabiera spowrotem? Może jej nie chcą wydac po prostu :roll:

Co będzie z tymi maluchami ?

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Wto mar 27, 2007 7:12

Agata_2 pisze:
iwona_35 pisze:

zostana uspione..dzisiaj jeszcze raz dzwonie do schroniska....pogadam

ale szczerze mówiąc bardzo się martwię kocica..aby jakiegoś choróbska nie dorwała
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto mar 27, 2007 8:27

Dziewczyny, czy w ciagu ostatnigo tygodnia (z hakiem) nie pojawil sie w schronie roczny wykastrowany czarny kocurek z bialym sliniaczkiem?
W mamy okolicy taki zaginal facetowi, mama pomaga mu szukac, tak sie jeszcze ludze, ze moze ktos znalazl i zawiozl do schronu :roll:

A glupie dzieciaki przeczytawszy o nagrodzie robia nagonke na mamy dziczki, przeganiajac je niemilosiernie :evil:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Wto mar 27, 2007 12:32

jojo pisze:Dziewczyny, czy w ciagu ostatnigo tygodnia (z hakiem) nie pojawil sie w schronie roczny wykastrowany czarny kocurek z bialym sliniaczkiem?
W mamy okolicy taki zaginal facetowi, mama pomaga mu szukac, tak sie jeszcze ludze, ze moze ktos znalazl i zawiozl do schronu :roll:

A glupie dzieciaki przeczytawszy o nagrodzie robia nagonke na mamy dziczki, przeganiajac je niemilosiernie :evil:

ostatnio nie widziałam...ale będe pamietać...
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto mar 27, 2007 18:29

ja dopiero teraz weszłam na forum
Iwona czy juz coś wiesz na temat tej czarnej kotnej koteczki :?:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto mar 27, 2007 19:22

Ja dzis byłam w schronisku. Kotki są razem w duzej klatce. Obie w zaawansowanej ciazy. Czarno-biała wrzeszczy przeraźliwie, żeby ją wypuscić. To taki koci podlotek-drobinka. Pracownik powiedział, ze są do wzięcia, ale pani z biura odmówiła wydania. Ponoć obie czekają na poród i zostaną odebrane. nie wiem, co jest grane :evil: .
Byłam gotowa zabrac je obie, bo to wszystko dziwne.

Jaaga

Post » Wto mar 27, 2007 20:03

iwona_35 pisze:
Agata_2 pisze:
iwona_35 pisze:

zostana uspione..dzisiaj jeszcze raz dzwonie do schroniska....pogadam

ale szczerze mówiąc bardzo się martwię kocica..aby jakiegoś choróbska nie dorwała

:cry: :cry: :cry:

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Śro mar 28, 2007 6:50

Jaaga pisze:Ja dzis byłam w schronisku. Kotki są razem w duzej klatce. Obie w zaawansowanej ciazy. Czarno-biała wrzeszczy przeraźliwie, żeby ją wypuscić. To taki koci podlotek-drobinka. Pracownik powiedział, ze są do wzięcia, ale pani z biura odmówiła wydania. Ponoć obie czekają na poród i zostaną odebrane. nie wiem, co jest grane :evil: .
Byłam gotowa zabrac je obie, bo to wszystko dziwne.

Powiem szczerze, że też mi się to nie podoba.Juz ostatnio nie pozwolono nam zabrać kotki , która niby była czyjaś...a później zabrał ją bez problemu facet , który kontaktował się z Ko_dą...więc wiemy :(

Najlepiej gdyby poszła tam osoba , która nie spotkała się z kierownictwem i sprytnie wybadałaby sprawe.....

Pozwolenie weta mamy
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

[poprzednia][następna]