oczywiście Deli śpi na mnie

...traktuje nas jako wygodne, cieplutkie i w dodatku miziające posłanie

!!Dziś już byłą rano taka jak zawsze...mrucząca, przeciągająca się i w ogóle nasza cudowna Deliś!!

!!Kubraczek wcale jej nie przeszkadza, wylizuje go jakby to byłą jej własna skóra... w ogóle nie przeszkadza jej jak coś się jej zakłada np. obrożę albo spinki

...pełny luzik!!

!!Raz założyłam jej takie spineczki małe to nawet nie drgnęła...siedziała majestatycznie dalej...mała dama z niej!!Tylko patrzeć jak się zacznie w fatałaszki przebierać...usta malować itp..

!!

Czy czasem Deli i Muffi nie są jakoś spokrewnione?!Obie takie wyluzowane panny?!

!!Muffi świetnie wygląda taka wyciągnięta na słoneczku....nasza Deli jak się rozciągnie ma aż 80 cm długości!!

!!
Teraz zastanawiamy się gdzie pojechać na święta....Deli już z nami była u dziadków....bardzo się babci podobała bo łaziła po niej i mruczała!!Bałam się brać Deli na wycieczkę, ale potem stwierdziłam że trzeba ją przyzwyczaić do transporterka a takie wypady 1-2 godzinne do innego domu myślę że jej nie zaszkodzą....w trasie (jechaliśmy niecałe 10 min) Deli siedziała spokojnie..z główką na mojej dłoni i z wyciągniętą łapką...sprawiałą wrażenie spokojenje...mam nadzieję że tak było!Staram się ciągle do niej mówić, głaskać, przytulać, żeby wiedziała że jest z nami i nic jej nie grozi. Do dziadków zabraliśmy też jej ulubioną zabawkę...więc po wyjściu z koszyka Deli oczywiście obeszła wszytskie kąty a następnie rozwaliła się na dywanie i czekała na mizianie!!Jak zabaczyłą swoją zabawkę natychmiast zaczeła się bawić!!

!!Przez ten wyjazd chcieliśmy też jej dać do zrozumienia że jak wchodzi do koszyka i zamykamy go i jedziemy autkiem to potem wracamy do domu!!Bardzo nam zależy na tym żeby Delicja miała jak najmniej stresów!!
Myślę że mała już się do nas przyzwyczaiła, poznaje nasze głosy i można ją chyba zabrać na święta na 2 dni do innego domq...mam rację?!Proszę o wszelkie uwagi na ten temat!!Z poprzednim kiciuchem nigdzie ne jeździliśmy więc nie mamy w tym temacie doświadczenia..a chcemy żeby Deli była z nami szczęśliwa!!
Pozrdawiamy serdecznie!!
P.S. Do ślubu zostało 31 dni!!!!!!