Spotkanie w Warszawie - 17 maja

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 19, 2003 0:43

Niestety i mi sie nie udalo dotrzec :( . Inne sprawy...

Moze nastepne spotkanie nie dopiero za rok a ciut wczesniej? Poki cieplo jest ;)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Pon maja 19, 2003 1:15

Następne daty spotkań:

7 czerwca - Poznań
21–22 czerwca - Toruń

Nie ma przeszkód, aby kolejne warszawskie odbyło się jeszcze latem.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon maja 19, 2003 1:19

Estraven pisze:Następne daty spotkań:

7 czerwca - Poznań
21–22 czerwca - Toruń

Nie ma przeszkód, aby kolejne warszawskie odbyło się jeszcze latem.

Ja tam czerwiec mam zapakowany po czubki uszu (o jednej z moich ostatnich sesji egzaminacyjnych nie wspominajac)... dlatego moze juz zaczniemy myslec o sierpniu w Warszawie? :)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Pon maja 19, 2003 1:23

Można – na lato planowane są dotąd spotkania w Gdańsku (lipiec), Poznaniu (sierpień/początek września?), zapewne będzie też coś na południu (Katowice? Kraków? Wrocław?), może zatem Warszawa na połowę sierpnia?

Estraven

Post » Pon maja 19, 2003 6:55

alahari pisze:Estravenie- Twoja fajke nadal czuje w moich włosach :wink:
Ale nie narzekam :D

hihi, jA tez, i bardzo mnie ciekawi co to za tyton byl, bo jakis taki slodki ? :)

Bylo mi bardzo milo Was poznac, teraz nicki potrafie skojarzyc z twarza i jest jeszcze sympatyczniej.
sekutnica & Myszka & Capri

sekutnica

Od: Wto lut 25, 2003 11:04

Post » Pon maja 19, 2003 8:26

sekutnica pisze:hihi, jA tez, i bardzo mnie ciekawi co to za tyton byl, bo jakis taki slodki ? :)

Bylo mi bardzo milo Was poznac, teraz nicki potrafie skojarzyc z twarza i jest jeszcze sympatyczniej.

moze amfora ... ?????? ... (jest chyba taki?) ;)
mi tez bylo bardzo milo, szkoda tylko, ze nie kazdy dotarl :)
moze nastepnym razem ... ?
jednak ja nie dam rady wybrac sie poza warszawe - bede wiec czekac na jakies bliskie spotkanie w stolicy ;)
pozdrawiam :!:

justy

Od: Śro kwi 16, 2003 15:19

Post » Pon maja 19, 2003 8:57

Dziękuje za kilka wspaniałych godzin. :D
Ciesze się, że mogłam poznać forumowych Kociarzy z "krwi i kości". Niestety nie udało mi się wszystkich poznać i zamienić z każdym chociaż kilka słów.
Widocznie taki jest urok dużych imprez.
Nastepnym razem ? :wink:
Majorko! Dzięki za kanapki i "przechowanie"!

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Pon maja 19, 2003 9:07

Ja dopiero dziś się odzywam, ale cieszę się, że mogłam Was poznać, pogadać, pooglądac zdjęcia. I na nastepne spotkanai również postaram się przybyć ;-)
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Pon maja 19, 2003 9:10

zuza pisze:Pieniadze na konto azylu przelalam.
Teraz czekam na potwierdzenie komu mam przelac, by pieniadze dotarly do pani od 40 kotow, opisanej przez Malvinke.
Pierwsza "podejrzana" byla Lewka ;-) Ale nie wiem czy ma ona czas i mozliwosc zajecia sie organizacja kolejnego transportu.
W kazdym razie czekam na sygnal. 90 zl czeka. (postanowilam dorzucic jeszcze troche i przelac rowna kwote).

mam jeszcze pieniadze które wpłyneły na moje konto już po pierwszych zakupach i dar rzeczowy do odebrania i zawiezienia na miejsce - czyli do pani na 40 kotach. :lol:
Tak wiec pieniadze moge przy tej okazji przekazac lub dokonac zakupu karmy.
Pytanie tylko jak sobie zycza ofiarodawcy.?
Załuje, ze nie byłam z Wami. Niestety w sobote wypadła mi nagła operacja Michasi i niejako przy "okazji" jazdy do weta sterylizacja Eyoczko.
Miałam prawdziwy koci szpital w domu i dwie pacjentki. Myslami byłam z wami kociani :lol:

lewka

Od: Pon lut 11, 2002 7:55

Post » Pon maja 19, 2003 9:39

Hmmmm, moja znajoma ma knajpkę w Nałęczowie...
Może udałoby się coś wykręcic na Lubelszczyźnie ? Na przykład w lipcu...
Pomyślę i popytam.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon maja 19, 2003 9:51

I ja dziękuję wszystkim za spotkanie, MiD za zorganizowanie fajnego miejsca, Estravenowi za plakietki dla tych co pierwszy raz... (i nie tylko). Bardzo bardzo cieszę się, że Was poznałam - i wiecie co - następne spotkanie powinno zacząć się rano - jakiś piknik lub coś - żebyśmy mieli czas obejrzeć siebie nawzajem, pogadać i pooglądać wszystkie zdjęcia - bo cierpię na niedosyt. No i byłaby szansa, że każdy mógłby dotrzeć o jakiejś godzinie, chociaż na chwilę. Ciekawe, czy na Polach Mokotowskich można było zrobić śniadanie na trawie, a później hajda do Toli lub w pobliże? Uprzejmie donoszę, że moje koty bardzo polubiły Elzbiete - zamiast uciekać jak zwykle, gdy ktoś przyjdzie do domu, ocierały się jej o nogi, i były przymilne. Ma dziewczyna dar...
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon maja 19, 2003 9:54

Majorka pisze:Uprzejmie donoszę, że moje koty bardzo polubiły Elzbiete - zamiast uciekać jak zwykle, gdy ktoś przyjdzie do domu, ocierały się jej o nogi, i były przymilne. Ma dziewczyna dar...

Mi również było bardzo miło 8)

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Pon maja 19, 2003 10:28

Pragnę również w imieniu Maryli Weiss podziękować wszystkim za spotkanie, a szczególnie Gacie, która Marylę zaprosiła (kiedy ja wpadłam na ten pomysł, okazało się, że już ją zaproszono - i świetnie). Maryla była zachwycona i zgłasza akces na wszystkie warszawskie spotkania; bardzo dziękuje również za przygotowanie dla niej plakietki. :lol:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon maja 19, 2003 10:49

sekutnica pisze:bardzo mnie ciekawi co to za tyton byl, bo jakis taki slodki ? :)

Captain Black – gold. Rzeczywiście jest słodki i przypomina w tym odrobnię zieloną Amphorę.

Estraven

Post » Pon maja 19, 2003 11:26

Ja również dziękuję za miło spędzony czas. Ależ się zdjęć naoglądałam. Chcę jeszcze :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

[poprzednia][następna]