Nasze biedusie kochane, jak my Was tu głaszczemy, jak ciepło myślimy.....
Jesteście Wszyscy tacy dzielni....
Filuniu, to tylko kryzys po EPO, jutro pewnie nabierzesz sił, trzymaj się cudny kocie, prosimy, trzymaj się!
Jadziu, Filuniu co tam u Was ????
Nieustające kciuki i moc ciepłych myśli ....
Spokojnej nocy życzymy....
To na 100% kryzys po EPO ..... Taką mam nadzieję ... Sercem mimo kilomertów jesteśmy z Wami ... Kochamy Was bardzo i martwimy się ......
Fil nie wygłupiaj się i nie strasz mnie, trzymaj się. Mój Georgus teraz też ma sie gorzej, może to ta pogoda ostatnio, Jadziu nie pozwól mu cierpieć jak by co, tfu, tfu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Zaglądam tu od godz. 7 rano czekając na wieści, a teraz nie wiem, co pisać Może to jeszcze jeden kryzys, który minie.
Ciągle o Was myślę, buziaczki i uściski, dobre myśli nieustające .
Próbowałam go nakarmić, zjadł troszeczke, ale nie ma siły łykać.
Zsiusiał sie na dywanie, odpoczał iu wszedł do drapakowej budki Dzwoniłam do mojej wet, mam go nawodnić i obserwowować, moze to chwilowy kryzys.
Czekamy aż minie .