W-wa:działkowa "persiczka" tri do wzięcia od zaraz

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2007 8:02

a myslisz ze moj lepiej wyglada :wink: choc to prawie 5 kg kota to i tak z tym wielkim puszystym ogonem wyglada nieproporcjonalnie :lol:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Sob mar 24, 2007 1:28

:lol: :lol: :lol:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob mar 24, 2007 15:11

iwop pisze:nie podejrzewałam nigdy aby kota bolały ostrzyżona sierść :) Ale sprzedawanie na allegro swojego zwierzątka nie ważne komu byle dał więcej - i wciskanie, że kołtuny zostały ostrzyżone dla wygody... to chyba nie świadczy najlepiej o włascicielu :(

Mój Kaszmir tez jest wygolony :roll:
No to wam powiem nowinę ,pisałam z tym człowiekiem na temat tego Persa ogolonego na allegro ?? Odpowiedz brzmiała ze ogolił ja dla tego ze kotu jest chłodniej ,a co do licytacji stwierdził ze kota sprzeda jak dostanie jak najwięcej kasy . 8O Wiec mu odpisałam ze ktoś kto kocha koty to go nie licytuje .Tylko sprzedaje do pewnego domu i sprawdzonego ,bo to nie przedmiot .A on mi odpisał ze jak będzie taka potrzeba to go nawet wyśle poczta , aby go tylko sprzedać . 8O Wiec mu odpisałam ze kota ogolił bo był skołtuniony i więcej by za niego nie dostał w takim stanie . :) I padła wymiana zdań i kontakt się urwał .Dla mnie ten człowiek jest nienormalny . :twisted:

iza26

Od: Czw lut 15, 2007 22:20

Post » Sob mar 24, 2007 15:22

i jak tu wierzyc w człowieka :evil:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

[poprzednia]