Jak myślisz - chyba nikt by się nie połapał
 a ja odpoczęłabym trochę psychicznie
 a ja odpoczęłabym trochę psychicznie Moderator: Estraven

a ja odpoczęłabym trochę psychicznie
 a ja odpoczęłabym trochę psychicznie czarna.wdowa pisze:Zastanawiam się pocichutku nad podrzuceniem komuś futer albo podmienieniem ich na np. Kitka lub Sonię
Jak myślisz - chyba nikt by się nie połapała ja odpoczęłabym trochę psychicznie

Dorota pisze:czarna.wdowa pisze:Zastanawiam się pocichutku nad podrzuceniem komuś futer albo podmienieniem ich na np. Kitka lub Sonię
Moze Mruczusia chcesz?

wtedy byłoby to warte zastanowienia się
 wtedy byłoby to warte zastanowienia się 
 ).
 ).
 nawet na Simbulca Kota Różowego
 nawet na Simbulca Kota Różowego   
czarna.wdowa pisze:Dorota pisze:czarna.wdowa pisze:Zastanawiam się pocichutku nad podrzuceniem komuś futer albo podmienieniem ich na np. Kitka lub Sonię
Moze Mruczusia chcesz?
Ja miałam zamiar odpocząć psychicznie a nie kompletnie osiwieć
Chyba ze zamienisz jednego Mruczka na rozkoszny duecikwtedy byłoby to warte zastanowienia się

czarna.wdowa pisze:
IzaA klasztor Franciszkanów jest moją parafią i znajduje się rzut beretem od mojego domu
więc w razie gdybyś sie jednak zdecydowała na różowego wiesz gdzie mnie szukac
 Także bywamy w Waszych stronach nieprzyzwoicie często. Teraz też wybieramy sie tuż po Świętach. Jesteśmy w każde wakacje nawet po dwa razy
 Także bywamy w Waszych stronach nieprzyzwoicie często. Teraz też wybieramy sie tuż po Świętach. Jesteśmy w każde wakacje nawet po dwa razy   Tylko tegoroczne Boże Ciało spędzimy - wbrew tradycji - w innym klasztorze
 Tylko tegoroczne Boże Ciało spędzimy - wbrew tradycji - w innym klasztorze  
izaA pisze:czarna.wdowa pisze:
IzaA klasztor Franciszkanów jest moją parafią i znajduje się rzut beretem od mojego domu
więc w razie gdybyś sie jednak zdecydowała na różowego wiesz gdzie mnie szukac
W takim razie na pewno pamiętasz o. Joela Kokotta oraz jego przełożonego, proboszcza o. Bonusa Dąbrowskiego.
Joel jest naszym przyjacielem od wielu lat. Błogosławił nasz związek, chrzcił dwoje z trójga dzieci. To właśnie z Olsztyna wyjeżdżał na Papuę Nową Gwineę...Teraz jest całkiem niedaleko, w MiłakowieTakże bywamy w Waszych stronach nieprzyzwoicie często. Teraz też wybieramy sie tuż po Świętach. Jesteśmy w każde wakacje nawet po dwa razy
Tylko tegoroczne Boże Ciało spędzimy - wbrew tradycji - w innym klasztorze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości