Ziutka-Bidunia & Dranie, czyli Wielbłąd i koty ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2007 1:39

Duża, u której teraz mieszkam, mówi, że mam piękne oczy... to może za nie mnie ktoś pokocha...?
http://upload.miau.pl/2/23576.jpg
http://upload.miau.pl/2/23575.jpg
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto mar 20, 2007 1:42

pokocha mnie ktoś z takimi dziurami w futerku:(?
http://upload.miau.pl/2/23571.jpg
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto mar 20, 2007 1:44

Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2007 1:45 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Wto mar 20, 2007 1:44

Jaka piękna :D Nadal chora i bieda, ale już sto razy piękniejsza niż w schronie :D Dzięki Wielbłądzio.
Z zaproszenia bardzo chętnie skorzystam, jak mogłabym Ziutce odmówić :wink: Umowa to przy okazji, nic pilnego, ale kiedyś odebrać ją muszę - wymogi formalne, nic nie poradzę :?
Baaardzo się cieszę, że kicia zdrowieje, oby tak dalej :ok: Nigdy nie słyszałam, żeby Ziutka gadała, aż uwierzyć nie mogę 8O Najwyraźniej jest niesamowice szczęśliwa i chce koniecznie o tym opowiedzieć :D
Kotki nic "anty" nie dostają, ale wszystkie kocury są kastrowane, a jak się trafi jakiś nowy, to biedaczysko w klatce siedzi :cry: Zimą koty nie wychodzą, a Ziutka wogóle nie ruszała się ze swojego koszyczka, więc raczej nie ma możliwości, żebyś coś się jej przydarzyło.
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Wto mar 20, 2007 1:48

to chociaż to dobrze...
sama oglądam te fotki i widzę, jaka piękna :lol:
ale nie, nie zatrzymam następnego kota :? to już w tej chwili chyba dla ich (moich i Ziutki) dobra :oops:

Wielbłądzio

Post » Wto mar 20, 2007 1:53

Wielbłądzio pisze:ale nie, nie zatrzymam następnego kota

Cały czas trzymam :ok: za domek, chociaż gdzie będzie Ziutce lepiej niż u Ciebie :wink:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Wto mar 20, 2007 2:05

nie Bajka, nie kuś...
na razie to ja płaczę z żalu nad jej marnością... ale jak dopiero będę płakać, kiedy przyjdzie czas się rozstać :(
wiesz, jak bym się uparła, to zostałaby :roll: tylko wtedy NIGDY potem nie dałabym już schronienia żadnej takiej bidzie jak Ziutka - bo miałabym pewność, że zostawię sobie następną :oops: przypominam, że ze trzy tygodnie temu wzięłam na tymczas Maciusia :oops: :oops: :oops:

Wielbłądzio

Post » Wto mar 20, 2007 3:26

Ok, już nic nie mówię :)
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Wto mar 20, 2007 11:21

Dobrze Wielbłądziu, nie daj sie tej podstępnej Bajce :twisted: Wszystkim składa jakieś "kuszące" propozycje 8) Doskonale Cie W. rozumiem, bo ja też mam teraz w domu Sanczo (psa) i nie mogę mu znaleźć domu. Jak go gdzieś nie umieszczę, to nie będę mogła mieć tymczasu dla kolejnych znajd... A tak mogę stale komus pomagać. Poza tym, jakbym sie go pozbyła z domu (oczywiscie tylko w dobre ręce, bo śmiesznie to zabrzmiało), to wziełabym z sggw migotkę na tymnczas, bo przecież tam zbankrutujemy za szpital! to jakaś paranoja i tak naprawdę wyrzucone pieniądze..., bo ona stamotna, nie jest juz leczona, a każda doba 20 zł...
W. te łysinki na plecach są specjalnie wygolone do zrobienia zeskrobin. To nie samoistna sparwa. tylko ta raneczka na głowie jest z Korab., ale plecy to już na SGGW slpecjalnie takie zorbili.
Fajnie z tym wyliczeniem.
W. PAMIETAJ, a osoba, która pojedzie do weta z W. też, żEBY WZIąć RACHUNEK NA AFN!!!!!
Czy ty masz w ogóle pieniądze, zeby załozyć za wizytę?
Pomóż bezdomnym zwierzętom
Schronisko w Korabiewicach
www.dajmudom.pl
www.korabiewice.empatia.pl

Viktorija

Od: Pon paź 25, 2004 11:51

Post » Wto mar 20, 2007 17:08

Viktorijo, nie buntuj Wielbłądzia :wink: A w sprawie Sanczo, cały czas pamiętam i trzymam Cię za słowo - jak tylko piękny Sanczez znajdzie domek bierzesz dwa dzikie koty na tymczas :wink:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Wto mar 20, 2007 19:32

2 dzikie i Ciebie 8)
www.dajmudom.pl

Viktorija

Post » Wto mar 20, 2007 19:36

to jak z jutrem? Jesteście umówione? Jedziecie do lecznicy? na wszelki wypadek podaje dokałdny adres: ul. obszarowa 17, tel do lecznicy 612-77-55
www.dajmudom.pl

Viktorija

Post » Wto mar 20, 2007 20:25

jesteśmy umówione :D
i mam kasę, żeby założyć :D
z tym, że chyba nie ma sensu brać rachunku i obciążać Wam funduszu, przynajmniej na razie, bo całkiem spora kwota uzbiera się z aukcji na KB :wink: będę wszystko dokładnie odnotowywać i w momencie, kiedy już nie starczy, dam znać, ok?
ale jeśli ten rach. jest potrzebny jeszcze do czegokolwiek oprócz zwrócenia mi pieniędzy, mogę wziąć :? tylko powiedzcie do czego :wink:

Ziuteczka bez zmian, nadal zasmarkana i rzężąca :( i nadal gada na potęgę :lol: powiesz do niej dwa słowa, a ona miauk na dobre parę minut... słodka jest :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Wto mar 20, 2007 21:48

Jeśli masz kasę i uzbiera się, to wprost genialnie, bo my nic nie mamy ;) W takim układzie rachunku nie bierz, bo on potrzebny tylko, jeśli mamy oddawac kasę. I tak najpierw bysmy ja musiały nazbierać... Nie wiem wciąz ile bedzie za Ziutkę za SGGW, ale moze jutro bajka sie dowie. W każdym razie o jutrzejszą wizytę finansowo juz sie nie boję... UFFFF....
tylko powiedzcie, ze to bezdomne zwierzę, czasem niektórych to rusza, jak przychodzi do liczenia ile za wizytę..., ale wy doswiadczone jesteście dziewczęta, wiec dacie radę. u tego Pana dr były juz leczone 2 spy z Korab., więc moze bedzie kojarzył. Acha, on bywa, przynajmniej przez tel, dosc oschły, zeby nie powiedzieć, niemiły, ale moze w czasie wizyty w 4 oczy jest lepiej, bo nikt sie nie skarzył. W każdym razie fachowiec z niego jest wielki!
www.dajmudom.pl

Viktorija

Post » Śro mar 21, 2007 6:08

Wielbłądzio pisze:całkiem spora kwota uzbiera się z aukcji na KB

A mowilam, ze sie uda... :D
Tylko Wielbladziu daj znac jak te pieniazki sie beda konczyc...
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

[poprzednia][następna]