Blond Tornado pisze:A BTW z wątku gąbkowego miało wartość dokładnie 2.98(z boniowego gąbkowego, nie z BT)
varia, mozemy taki kurs przyjac?
Moderator: Moderatorzy
Blond Tornado pisze:A BTW z wątku gąbkowego miało wartość dokładnie 2.98(z boniowego gąbkowego, nie z BT)
enigma pisze:Blond Tornado pisze:A BTW z wątku gąbkowego miało wartość dokładnie 2.98(z boniowego gąbkowego, nie z BT)
varia, mozemy taki kurs przyjac?
enigma pisze:a kto ustanowil varie ksiegowym?![]()
dakota pisze:varia pisze:enigma pisze:2 euro + 2 BTW
![]()
Czyli razem jakieś 19.87 zł?
mianuję Cię księgowym tego wątku
edit: cofam mianowanie, według mnie raczej 13,56
enigma pisze:jak nie chcesz wystawic zwlok zajaca....to nie dziwne, ze stracila serce
moze rozbij cos innego i wstaw jako zajaca?
dakota pisze:enigma pisze:jak nie chcesz wystawic zwlok zajaca....to nie dziwne, ze stracila serce
myślisz?![]()
generalnie zwłoki trzymają się kupy, tzn. zająca, na knocie, bo zając świeczkowy był (i piękny bardzo), ale nie mam sumienia
![]()
i chyba za cały jest dla varii, podejrzewam, że lubi bardziej podupadłe
enigma pisze:dakota pisze:enigma pisze:jak nie chcesz wystawic zwlok zajaca....to nie dziwne, ze stracila serce
myślisz?![]()
generalnie zwłoki trzymają się kupy, tzn. zająca, na knocie, bo zając świeczkowy był (i piękny bardzo), ale nie mam sumienia
![]()
to saperka go w leb
dakota pisze:enigma pisze:dakota pisze:enigma pisze:jak nie chcesz wystawic zwlok zajaca....to nie dziwne, ze stracila serce
myślisz?![]()
![]()
to saperka go w leb
pomożecie?
Kicorek pisze:Wróciłam.
Jeszcze żyję, ale ledwo...
I na dodatek nie załatwilam tego, co miałam załatwić
Kicorek pisze:Szkoda, że ciebie nie spotkałam
Amidalka pisze:Kicorek pisze:Szkoda, że ciebie nie spotkałam
szkoda
mogłabym pożyczyć od Enigmy saperkę
jako lekarstwo na Twoje zarazki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości