Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Ale śliczny![]()
![]()
ja też chce takiego![]()
Ehh...
To bierz...![]()
Tyle cudownych kociąt na świecie!
rodzicom się nie pali... jak ich przekonać ???![]()
Mówią że chcą kota ale jak coś proponuję mówią - weźniemy później...
Jak później to pewnego razu będzie już za późno.
Drąż codziennie, systematycznie ale cierpliwie rodziców.
U mnie pomogło![]()
Powiedz, że dużo razy już tak mówili, obiecywali... I że to były tylko 'obiecanki-cacanki' i że to jest z ich strony kłamstwo i nadawanie niespotrzebnej nadziei.
WALCZ![]()
Uda się, zobaczysz
Spróbuję ... ale ciągle jest tak samo: Ja mówię że tak bardzo chę mieć kota i że to moje marzenie a rodzice: weźmiemy później... teraz nie... następnym razem napewno weźniemy..
No i co ja mam zrobić.. chyba będę walczyła heha jak to nie podziała to napiszę do nich list - tak nam mowila pani od religii
że jak przez 10 dni rodzice nie pozwolą to mamy napisać list - na 99,5 % to zadziała
![]()
Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
A nic, jesteśmy prawie w równym wiekuJa mam 13 (prawie)
![]()
![]()
Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O jak miło...![]()
A która klasa?
Agata_2 pisze::ok:
Kiedy miałaś swojego pierwszego kota ???
Nuffi to twój pierwszy kot![]()
Kattys pisze:Agata_2 pisze::ok:
Kiedy miałaś swojego pierwszego kota ???
Nuffi to twój pierwszy kot![]()
Nie, drugi... Do zimy w 2005 roku miałam Pazurka ['], który przybłąkał się do nas bodajże w 2001 roku...
Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O jak miło...![]()
A która klasa?
5
Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O jak miło...![]()
A która klasa?
5
Hehe, ja 1 gimnazjum.
Mam jedną kumpelę w 5, tylko tyle że pali i przeklina co chwilę no ale dobra![]()
Tak, Pazurek to ten w moim byłym podpisie.
Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O jak miło...![]()
A która klasa?
5
Hehe, ja 1 gimnazjum.
Mam jedną kumpelę w 5, tylko tyle że pali i przeklina co chwilę no ale dobra![]()
ja nie przeklinam![]()
![]()
A ja lece sie uczyćpa
Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O jak miło...![]()
A która klasa?
5
Hehe, ja 1 gimnazjum.
ja nie przeklinam![]()
![]()
A ja lece sie uczyćpa
No mam nadzieję![]()
Po prostu mam kilka niemiłych wspomnień związanych z tym rocznikiem no ale cóż...
Pa...
Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys pisze:Agata_2 pisze:Kattys - tak po cichutku zapytam - mi się wydaje ze ty pisałas na jakims watku ze masz 14 latek - to prawda ??![]()
Prawda, a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O jak miło...![]()
A która klasa?
5
Hehe, ja 1 gimnazjum.
ja nie przeklinam![]()
![]()
A ja lece sie uczyćpa
No mam nadzieję![]()
Po prostu mam kilka niemiłych wspomnień związanych z tym rocznikiem no ale cóż...
Pa...
Niemiłych wspomnień z rocznikiem 95 ???![]()
przeciez to jest Boski rocznik![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 166 gości