redaf pisze:varia pisze:Uważaj, bo przestanę.
Już to widzę!![]()
Pewnie mi jeszcze na nagrobku jakies niecenzuralne slowo nocą cichcem wyryjesz. Nieortograficznie.
Znaczy się, umrzesz z tęsknoty za mną?

Moderator: Moderatorzy
redaf pisze:varia pisze:Uważaj, bo przestanę.
Już to widzę!![]()
Pewnie mi jeszcze na nagrobku jakies niecenzuralne slowo nocą cichcem wyryjesz. Nieortograficznie.
varia pisze:redaf pisze:varia pisze:Uważaj, bo przestanę.
Już to widzę!![]()
varia pisze:jola.goc pisze:redaf pisze:varia pisze:jola.goc pisze:Varii i Redaf (przepraszam, że tak obok siebie)
A Ona mnie popycha i szturcha.![]()
A wcale, ze nieprawda proszę Pani! To Ona się caly czas zaczyna!![]()
Dziewczęta, proszę o spokój, bo będę Was musiała rozdzielić!![]()
Zachęcaj bardziej.![]()
Mam dużo grosików, Twój adres również.
jola.goc pisze:varia pisze:jola.goc pisze:redaf pisze:varia pisze:jola.goc pisze:Varii i Redaf (przepraszam, że tak obok siebie)
A Ona mnie popycha i szturcha.![]()
A wcale, ze nieprawda proszę Pani! To Ona się caly czas zaczyna!![]()
Dziewczęta, proszę o spokój, bo będę Was musiała rozdzielić!![]()
Zachęcaj bardziej.![]()
Mam dużo grosików, Twój adres również.
Żeby mi je przesłać, musisz najpierw wygrać tę licytację![]()
Zachęcam![]()
---
Zdaje się, że obie jeszcze żyją. Ale jak się równocześnie porządnie szturchną, to dakota będzie mieć klientkienigma pisze:varia pisze:redaf pisze:varia pisze:Uważaj, bo przestanę.
Już to widzę!![]()
dakotaaaaaa!
nieboszczyk
Kicorek pisze:Zdaje się, że obie jeszcze żyją. Ale jak się równocześnie porządnie szturchną, to dakota będzie mieć klientki
Kicorek pisze:Zdaje się, że obie jeszcze żyją. Ale jak się równocześnie porządnie szturchną, to dakota będzie mieć klientkienigma pisze:varia pisze:redaf pisze:varia pisze:Uważaj, bo przestanę.
Już to widzę!![]()
dakotaaaaaa!
nieboszczyk
:mrgreen:enigma pisze:Kicorek pisze:Zdaje się, że obie jeszcze żyją. Ale jak się równocześnie porządnie szturchną, to dakota będzie mieć klientki
to stan przejsciowy![]()
jakby co - mam saperke![]()
enigma pisze:jakby co - mam saperke![]()
redaf pisze:enigma pisze:jakby co - mam saperke![]()
Pożyczysz na chwilę?
Kicorek pisze:Nie pożyczaj, sama użyj!
jola.goc pisze:
Zachęcam![]()
Blond Tornado pisze:jola.goc pisze:
Zachęcam![]()
Licytujemy do lipca
jola.goc pisze:Zdrojowe makrotki pozdrawiają fanów mikrotków i baby na kiblu (która, jak utrzymuje Dakota, jest fanem Zdrojowych - skomplikowane)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości