Tylko nie zamyślaj się za bardzo, bo nie zdążysz...dakota pisze:Kicorek pisze:A co z kuwetką?
kolejny upierdliwiec![]()
myślę
Moderator: Moderatorzy
Tylko nie zamyślaj się za bardzo, bo nie zdążysz...dakota pisze:Kicorek pisze:A co z kuwetką?
kolejny upierdliwiec![]()
myślę
carmella pisze:ale wy jestescie![]()
redaf pisze:carmella pisze:ale wy jestescie![]()
Doprawdy, nie musiałaś...![]()
Jesteśmy, jesteśmy!
carmella pisze:redaf pisze:carmella pisze:ale wy jestescie![]()
Doprawdy, nie musiałaś...![]()
Jesteśmy, jesteśmy!
co to ma byc, potffffffory!!!!!
dakota pisze:redaf pisze:carmella pisze:Baby na kiblu nie chce, ale jezeli jej zakup = ładny podpisik to jestem w stanie dać za nią nawet 3 zł
Baby na kiblu nikt nie chce!![]()
To jest Zołzowata Licytacja - ta co wygra powie dakocie, do której jej Najlepszej Miauprzyjaciólki ma wysłać babę!
jak to nikt?![]()
enigma chce![]()
ciekawe komu wyśle
mam całkiem fajną bazę adresową tra la la...
varia pisze:Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
varia pisze:dakota pisze:redaf pisze:carmella pisze:Baby na kiblu nie chce, ale jezeli jej zakup = ładny podpisik to jestem w stanie dać za nią nawet 3 zł
To jest Zołzowata Licytacja - ta co wygra powie dakocie, do której jej Najlepszej Miauprzyjaciólki ma wysłać babę!
jak to nikt?![]()
enigma chce![]()
ciekawe komu wyśle
Art. 23. Ustawy o ochronie danych osobowych:
1. Przetwarzanie danych jest dopuszczalne tylko wtedy, gdy:
1. osoba, której dane dotyczą, wyrazi na to zgodę, chyba że chodzi o usunięcie dotyczących jej danych
W związku z art. 49.:
1. Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
dakota pisze:nic nie zamierzam przetwarzać
dżemy to u redaf
redaf pisze:varia pisze:Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Ze względu na znikomą szkodliwość społeczną czynu dakota może najwyżej dostać kuratora.![]()
A ze względu na to, ile radości innym sprawił jej czyn - postepowanie zostanie umorzone.![]()
A ten kto wniósł skargę ukarany grzywną i chłostą pod pręgierzem na miejskim rynku w samo południe.
dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:redaf pisze:carmella pisze:Baby na kiblu nie chce, ale jezeli jej zakup = ładny podpisik to jestem w stanie dać za nią nawet 3 zł
jak to nikt?![]()
enigma chce![]()
ciekawe komu wyśle
1. osoba, której dane dotyczą, wyrazi na to zgodę, chyba że chodzi o usunięcie dotyczących jej danych
W związku z art. 49.:
1. Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
nic nie zamierzam przetwarzać
dżemy to u redaf
czyli mogę Ci przesłać?
Kiedy mogę wpaść na degustację?redaf pisze:dakota pisze:nic nie zamierzam przetwarzać
dżemy to u redaf
O nalewkach nie zapominaj!
varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:redaf pisze:carmella pisze:Baby na kiblu nie chce, ale jezeli jej zakup = ładny podpisik to jestem w stanie dać za nią nawet 3 zł
jak to nikt?![]()
enigma chce![]()
ciekawe komu wyśle
W związku z art. 49.:
nic nie zamierzam przetwarzać
dżemy to u redaf
Art. 7. Ilekroć w ustawie jest mowa o:
2) przetwarzaniu danych - rozumie się przez to jakiekolwiek operacje wykonywane na danych osobowych, takie jak zbieranie, utrwalanie, przechowywanie, opracowywanie, zmienianie, udostępnianie i usuwanie, a zwłaszcza te, które wykonuje się w systemach informatycznych.
dakota pisze:redaf pisze:varia pisze:Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Ze względu na znikomą szkodliwość społeczną czynu dakota może najwyżej dostać kuratora.![]()
A ze względu na to, ile radości innym sprawił jej czyn - postepowanie zostanie umorzone.![]()
A ten kto wniósł skargę ukarany grzywną i chłostą pod pręgierzem na miejskim rynku w samo południe.
czyli mogę Ci przesłać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości