Simbo i Sarabi - 1 część przygód rozkosznego dueciku S&S

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 12, 2007 14:48

Simbutek śliczny jest :D
A dlaczego zaniedbujesz Sarabi? :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon mar 12, 2007 14:54

Też bardzo chętnie zobzcze nowe zdjecia Sarabi!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon mar 12, 2007 15:20

Nikt tu nie zaniedbuje Sarabi - Sarabka nie pozwoli się zaniedbać :wink:

A jeśli chodzi o zdjęcia tego małego Dżunglaka :roll:
to po pierwsze primo 8) zdjęcia robił TŻet więc reklamacje należy kierować do niego
a po drugie primo 8) złapanie na zdjęciu małego czorta możliwe jest tylko w czasie drzemki lub zaraz po
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon mar 12, 2007 16:38

Zatem po pierwsze primo - składam reklamację 8)
a po drugie primo - ja też miałam w domu czarnego kota i jakoś dałam radę, o! 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon mar 12, 2007 17:29

A ja napiszę tylko, tak OT, że dziś w moim zoologiku rozmawiałam o twojej Sarabi...bo pani miała wrażenie, że ma jedynego kota z ADHD na świecie...wyprowadziłam ją z błędu :lol:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon mar 12, 2007 17:31

czarna.wdowa pisze:Nikt tu nie zaniedbuje Sarabi - Sarabka nie pozwoli się zaniedbać :wink:

A jeśli chodzi o zdjęcia tego małego Dżunglaka :roll:
to po pierwsze primo 8) zdjęcia robił TŻet więc reklamacje należy kierować do niego
a po drugie primo 8) złapanie na zdjęciu małego czorta możliwe jest tylko w czasie drzemki lub zaraz po

Składam rekolamacje! :lol: A Sarabi musi poświęcić jakąś część dnia na jedzenie czy spanie... wtedy można jej strzelić pare fotek :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto mar 13, 2007 7:58

Już Ty się nie tłumacz :twisted: Zdjęcia biegającej Sarabi prosimy w ramach dowodu :D

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Wto mar 13, 2007 8:12

Sarabka śpi tylko w ciągu dnia - czyli wtedy kiedy ja zarabiam na jej jedzonko :evil:

Wczoraj byliśmy na szczepieniu z księżniczką - wet zachwycony co wyrosło z małego chudziaczka
mimo tego że wydaje się malutka i drobniutka waży już prawie 3 kg
czyżbym przy różowym miała skrzywione spojrzenie na sprawy tuszy :roll:

Po powrocie do domu przygotowani byliśmy na złe samopoczucie i ewentualne wymioty
bo Simbutek zawsze źle znosił szczepionkę - a tu nic 8O
Wpadła, naskarżyła Damiemu jak jej było źle i poleciała do misek - zjadła za trzech
i zaczęła szaleć w takim tempie że TŻet śmiał się że zamiast szczepionki dostała dopalacz :lol:

czarna.wdowa

Post » Śro mar 14, 2007 8:32

Wczoraj byłam w starej firmie przekazać obowiązki
boss znalazł sobie pracownicę - może bez doświadczenia, może bez znajomości kadr itp
ale za to zarabiać będzie o 500zł mniej niż ja :roll: a później będzie miał do niej pretensje że coś źle zrobiła

Na szczęście na czwartek umówił się ze mną na wydanie świadectwa pracy więc będę miała ten rozdział zamknięty

Sarabka po szczepieniu dostała rozwolnienia :roll: od wczoraj leczymy się węglem
a od dzisiaj obowiązuje dieta ryżowo-kurczakowa - mam nadzieję że przejdzie
Oczywiście po tej małej cholerze wcale nie widać że źle się czuje - biega i szaleje jak zawsze
nie to co Simbuś który z katarkiem układa się i płacze "Mamusiu jestem chory"
ale faceci już tak mają :wink: a Sarabi jest prawdziwą babą której nic nie rusza :D

Mam teraz naokrągło wojny o szafę - Simbo zawzięcie broni swojego terytorium
krzyczy na małą, leje ją, usiłuje zwalić - a ona zawzięcie wchodzi i nie daje mu pospać
Fajnie się to ogląda w środku nocy kiedy ja chce spać, Simbo chce spać a Sarabka ma inne plany

czarna.wdowa

Post » Śro mar 14, 2007 8:36

A kiedy ona będzie już panną, a nie kocim podrostkiem? Chociaż jak patrzę na Sonię, co wkrótce skończy 3 lata, to niektóre typki nigdy nie dorośleją...ale żeby aż tak jak Sarabka...to tylko Biznes i Serwis w młodości :wink:

izaA

Post » Śro mar 14, 2007 8:50

Też sie nad tym zastanawiam - Modjeska przymierza się do sterylki jej siostrzyczki bo już rujkuje
a ja mam małą księżniczkę z przerostem energii, która nawet nie zamierza dojrzewać
Chociaż Simbuś jako stateczny roczny kocur wcale nie stracił swojego młodzieńczego zapału
i jak czasami weźmie go na zabawę to kryjcie się ludzie, cały dom należy do niego

czarna.wdowa

Post » Pt mar 16, 2007 12:31

Nikt do nas nie zagląda :(
I tego że w poniedziałek miałem urodziny i skończyłem roczek też nikt nie zauważył - nawet moja Duża :(
Co prawda wczoraj się zreflektowała i miałem Happy Birthday, i torcik ze świeczką i nawet dodatkową puszkę
a zaraz później powiedziała że jako duży chłopak nie powinienem zrzucać Sarabki z szafy :roll:
I ja już nie wiem czy ta dorosłość mi się podoba czy nie :?
Simbuś

czarna.wdowa

Post » Pt mar 16, 2007 12:46

100 lat, Sim, 100 lat!

:torte: :balony: :torte:
:balony: :torte: :balony:
:torte: :balony: :torte:

Mruczus & Co
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 16, 2007 13:26

ojej wszystkiego najlepszego,100 lat !!!!!!!!! :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte: :torte:
wystarczy? :wink:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pt mar 16, 2007 13:46

Ty Simbuś wiesz, że my ośmioma łapkami składamy gratulacje, Stary Chopie... Sonia i Otis...

izaA

[poprzednia][następna]