TŻeci już tak mają że kupiją zabawki dla dzieci lub kotów Simbutek też teraz gubi sierść mimo regularnego szczotkowania - widać cieplej się robi i będzie wiosna
Mam duży dywan który służy za rzep. Może to i dobrze, jednak nie jestem w stanie odkurzyć tej sierści, odkurzacz nie łapie, zbijam ją w kulki i zbieram ręcznie prawie codziennie:-(
Przeczytałam o babuni i tak mi się zrobiło smutno, szczególnie, że w Warszawie została syberyjka babunia:-(
Jednak się cieszę, że Lili jest zdrowa i młoda:-)
Kilka fotek panny z zabawy:-) W weekend odwiedziła nas rodzina z dzieckiem 6-cio letnim i niestety nigdy nie widziałam Lili tak przerażonej. Chowała się za biurko na stojących łapkach. Wpuściłam ją do drugiego pokoju, ale nie wiem czy to dobrze, że ona się tak boi gości..i tak diabeł z niej wyszedł jak poszli...
Moje Kociaste też obawiają się gości, może z wyjątkiem Azorka ale on wychodzi do każdego . Lili musiałaby stopniowo przyzwyczaić się do obcych, z doświadczenia wiem że największy postrach w kotach zawsze wzbudzają dzieci... to chyba kwestia nieopanowanego zachowania milusińskich.
Mizianki dla Liluni
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Swięconego w gronie
najbliższych osób
Beata i futrzaki
Kilka fotek puszystej pani:
Ostatnio strasznie linieje i na dodatek albo ma łupież, albo się w czymś tarza na balkonie, ale zauważyłam, że łupież ma tylko po czesaniu..a wyczesywać ją muszę, bo bardzo linieje..