witam.
Chcemy dac dom 2 kociakom lub jednemu(ale marza nam sie dwa)(niestety adopcja kotow/kota doroslego odpada:().
Interesuja nas dwie koteczki,ew.jedna chociaz wolelibysmy dwie,po pierwsze maja swoje towarzystwo(generalnie zawsze ktos jest w domu chociaz zdarzalo by sie i tez tak,ze kotek bylby sam w wtedy lepiej,jak ma towarzystwo).
wiemy,ze 2 koty w jednym domu nie zawsze sie zgadzaja,dlatego fajnie by bylo jakby kiciunie byly siostrami(lub brat i siostra:)).
Nie mamy jak wiekszosc ludzi suzkajacych kotow wymogów,ze np"kicia koniecznie musi bycz ruda/biala itp" ale zalezy nam bardzo,zeby kicia/kicie:
-były przytulasne i miziaste -nie przejawiajace agresji(chodzi o to ze w domu goscinnie moze pojawiac sie dziecko i wolelibysmy zeby kicie byly lagodne.
Przepraszam,iz zasmiecam forum takim ogloszeniem ale nie mam teraz czasu zeby przejrzec.Bylam tez w schronisku,niestety nic.Wiem jednak,ze teraz zacza sie "sezon"wiec moze Panstwo jakos pomozecie.
Jestem z Poznania.Mamy duze mieszkanie,5pokoi wiec mamy miejsce na 2 kicie.Mamy tez "doswiadczenie"-ja opiekuje sie kotami na podworzu(doroslymi na wpol dzikimi wiec nie mozemy ich zabrac),mielismy tez Kicie niestety odeszla za TM:((ze starosci).Nasze kicie (lub kicia jesli nie znada sie dwie odpowiednie kicie)byly by niewychodzace na dwór.
Pozdrawiam.