Pipsi, ja na tych stronach na razie nic nie znalazłam-

Dziekuje za stonke, a teraz sie wybieram do moich osiedlowych podopiecznych-czekaja juz.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
KaasiakN pisze:O taloniki sie postaramy.Łapka by się przydała.
Jakie jest Wasze zdanie-czy te pół-dzikuski probować oswajać i do domków, czy na wolnosc wypuszczać wysterylizowane?
XagaX-Serdeczne dzieki, jak mozesz to podaj mi na Pw linki do tych ogłoszeń-moze jak ktos się odezwie, to przynajmnij nie będziesz musiała pośredniczyć.Ale Cie kochamy![]()
Mruk Mruk od mojej Trójki(a czwarta koteczka wedruje jutro do znajomej, toz to małe,dzikie, siedzi w transporterku i bączy ze strachu)
KaasiakN pisze:Za Mruczanki ślicznie dziękujemy.
Za ogłoszenia równiez![]()
Co do Gazety Wyborczej, to moge to zrobić, tylko prosiłabym o jakies poinstruowanie-nie chciałabym narażać Cie na jakieś koszty, więc jeżeli to płatne, to nie ma mowy, my zapłacimy.
Niedawno przyszedł biały kocurek w łatki, płochliwy, ale grubasek, teraz widze go raz na ruski rok, jest chudy i mizerny, podrapany, wędruje dalej, jak to nie wykastrowany kot.A wczoraj zauważyłam kicie, z wielkim brzuchem, chyba domowa, ale jej namierzyć nie moge-chciałabym sterylizacje aborcyjna przeprowadzić, ale ona po krzaczorach chodzi i jak dam jedzenie, to zbiega, zabiera i ucieka, a robi to tak szybko, że widze jedno bure niesczescie(musze sie odsunac bardzo daleko).
Koniec zwierzeń.Gdzieś musiałam to napisać.
Żeby tacy ludzie się w piekle smażyli![]()
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości