Ja ostatnio tak zrobiłam z prymulką, którą kupiłam pod wpływem impulsu (co roku kupowałam, ale dopiero tej wiosny mam koty). Dopiero w domu poszłam po rozum do głowy i pogooglowałam trochę
 Ja ostatnio tak zrobiłam z prymulką, którą kupiłam pod wpływem impulsu (co roku kupowałam, ale dopiero tej wiosny mam koty). Dopiero w domu poszłam po rozum do głowy i pogooglowałam trochę   

pozdrawiam
Agnieszka
Moderator: Estraven

nawet na chwilę nie zwolniły tempa, sensacj żołądkowych nie zanotowano
  nawet na chwilę nie zwolniły tempa, sensacj żołądkowych nie zanotowano

czarna.wdowa pisze:przyniosłabym go sobie do pracy ale się wstydzę

Aniołek_ pisze:czarna.wdowa pisze:przyniosłabym go sobie do pracy ale się wstydzę
możesz powiedzieć że się w autobusie ludzie na niego rzucili bo taki piękny był

czarna.wdowa pisze:Koty niezniszczalnenawet na chwilę nie zwolniły tempa, sensacj żołądkowych nie zanotowano
Fiołek niestety zniszczalny - stoi taki smętny obgryziony i wygląda jak półtora nieszczęścia
przyniosłabym go sobie do pracy ale się wstydzę :oops:

kasia essen pisze:Aniołek_ pisze:czarna.wdowa pisze:przyniosłabym go sobie do pracy ale się wstydzę

Dorota pisze:kasia essen pisze:Aniołek_ pisze:czarna.wdowa pisze:przyniosłabym go sobie do pracy ale się wstydzę

Fiolek-weteran!
Czego tu sie wstydzic?

Aniołek_ pisze:Dorota pisze:kasia essen pisze:Aniołek_ pisze:czarna.wdowa pisze:przyniosłabym go sobie do pracy ale się wstydzę

Fiolek-weteran!
Czego tu sie wstydzic?
Nic tylko być dumnym, że aż tyle po nim zostało

Nie wiem czemu Ty tak na niego narzekasz
 Nie wiem czemu Ty tak na niego narzekasz   

No i wiem jak wygląda kot obrażony na smarkulę...u nas niestety Otis ma cięższą d... i to Sonia może przed nim uciec, a  nie odwrotnie...ale ona wcale nie zamierza...
 No i wiem jak wygląda kot obrażony na smarkulę...u nas niestety Otis ma cięższą d... i to Sonia może przed nim uciec, a  nie odwrotnie...ale ona wcale nie zamierza... . Wygląda na fotkach na takiego poważnego kocura a Ty go po prostu oczerniasz
 . Wygląda na fotkach na takiego poważnego kocura a Ty go po prostu oczerniasz  
   . Wstydziłabyś się
 . Wstydziłabyś się   .
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 38 gości