Gdańsk- piękne plażowe koty. Domki tymczasowe potrzebne

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 07, 2007 21:48

Nastepne zdjecia
Obrazek
czarna pieknota
Obrazek
dałam dzis kotom serca z kurczaka

Obrazek
to burasek przepięknej urody

Obrazek
to tez kot :D

Wlasciwie to ja ich do konca nie odrozniam, jest tam kilka w laty, kilka czarnych z bialym brzuszkiem, robie zdjecia ale dokladnie to nie wiem czy robie je temu samemu kotu czy innemu. One sie tak jakos szybko przemieszczaja :D
odrozniam buraska :lol: i te dlugowlose.

A one maja pchly, czy mozna je spryskac jakims sprayem na pchly? Byloby im łatwiej zyc. Oczywiscie gdyby dalo sie je zlapac do tego pryskania :wink:

[/img]

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Śro mar 07, 2007 21:59

dzidzia jeśli te dwie najpiękniejsze długowłose z pierwszego postu to kocice, to możesz wziąć tak jak pisałaś tę wychudzona do siebie na tymczas
i nawet nie będzie problemu z brzydkim zapachem jeśli to kocica
no i można najpierw ją podleczyć a dopiero potem wysterylizować
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro mar 07, 2007 22:12

Tak sobie dzis pomyslalam ze moge wziac bo to kocica. Ale nie moge wziąć bo ta kudłata małpiszona dzis nie dala sie nawet dobrze dotknąć.
Ta druga ładniejsza (czarna z krawatem) to chyba nie jest kotka, ale ta w ogole nie da sie dotknąć. Istny cyrk z tymi kotami.

Sama juz nie wiem.

I jeszcze ta miziasta w plamy czarne z przedluzonym włosem tez przymilasta i duza ( a moze to kocur) No nie wsio mi sie poplątało 8O
Za duzo bialo czarnego :wink:
O ta Obrazek

dzidzia

Post » Śro mar 07, 2007 22:32

gdybyś chciała ją złapać to pomoc przy łapaniu zaoferowała Izabela,
a klatkę może pożyczyć Gacior

fotki rewelacyjne, koty plażowe zachwycające
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro mar 07, 2007 23:02

Chyba najpierw sprobuje wziac ta łaciatą do weta, bo dzis zauwazylam ze z jej oczami cos nie tak.
Oczy niby zdrowe ale wokół oczu futerko takie brązowe, nie zdążyłam sie jej dokladnie przyjrzec bo ona taka jakas ruchliwa. I tez ma kołtuny
Wet mi powie co i jak, ile ma lat i takie tam.
Ja juz gorączki dostałam przez te koty. Dlugowłosej tez przydalaby sie pomoc, bo takie koltuny to chyba kotu przeszkadzają. No i chuda jest.
Moze sprobuje je troche uczesac. Moze to sie im spodoba? Co o tym sądzicie? Tylko szczote jakas musze kupic. Ta ktora posiadam nadaje sie tylko dla moich krotkowłosych kotow (gumowa)
Obrazek jeszcze jedno zdjątko

A po lekturze wątków na kociarni to dochodze do wniosku, ze niektorych ludzi to nalezaloby...[/img]

dzidzia

Post » Czw mar 08, 2007 16:01

jak akcja kastracyjna już będzie nabierała kształtów (im szybciej, tym lepiej) - piszcie, kiedy mam wystawiać aukcje :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw mar 08, 2007 16:01

Ojej Wibryska z tego wszystkiego zapomniałam :oops: powiedziec Ci ze masz swietne pieseczki i koteczki. Uwielbiam burasy z czarnymi stopamiObrazek

A piesek ktory karmi koteczka jest przekochany. Moi rodzice kiedys mieli kotke, ktora wykarmiła bardzo malutkiego pieseczka, znalezionego przez mojego tatę gdzies w rowie.
Ach te zwierzakuny...
Czarne kotuchy tez lubie
Obrazek

To moja Zuzka 2 dni po znalezieniu. Miala wtedy ok 4 tyg byla chora na kk i w efekcie trzeba bylo usunąc jedno oczko.

A tak naprawde to podobaja mi sie wszystkie kotuchy, wszystkie sa zachwycajace.[/img]

dzidzia

Post » Czw mar 08, 2007 16:12

dziękuję w imieniu moich zwierzaków za miłe słowa :)
nasza kicia tez była taka malutka jak została znaleziona

oj coś tu mało osób zagląda a tu takie piękne plażowe koty (i nie tylko plażowe: rude, szylkretka), potrzebne domy tymczasowe
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw mar 08, 2007 16:47

Aga sama nie wiem. :( Narazie wymyslilam ze sprobuje zawiesc jedna kicie miziastą do weta bo ma cos z oczami, wet ja przejrzy i zobaczymy co dalej. Jezeli bedzie miala ochote to wezme ja do domu, jezeli nie to wypuszcze ja z powrotem. I wtedy wezme ta dlugowlosa na chate
Sterylki jak najbardziej ale musialabym te koty chyba u siebie przetrzymac po sterylce.
Narazie u mnie w finansach wietrzysko wielkie, a jeszcze do 30. 03 ubezpieczenie samochodu :cry:

dzidzia

Post » Czw mar 08, 2007 17:06

poszukaj im tymczasów na forum, szybciej pójdzie :) mogę już wieczorem zacząć aukcje- pieniądze się nie zmarnuja 8) , tylko napisz, czy chcesz :) 100 zł od kotki to niedużo, ale i niemało przy takiej ilości zwierzaków i nikt nie oczekuje, że pokryjesz to sama z własnej kieszeni :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw mar 08, 2007 17:47

Dobra to rób aukcje, kasa zawsze sie przyda na sterylki, kotow jest ci dostatek. Znajdzie sie jakas kicia na sterylke.
A te tymczasy to chyba wrzuce na kociarni. Tak mi się wydaje. Ja to nie mam doswiadczenia. Poradzcie mi, proszę.

dzidzia

Post » Czw mar 08, 2007 21:44

ja bym zrobiła tak, żebym napisała na Kotach: SZUKAM DOMÓW TYMCZASOWYCH- GDAŃSK albo coś w ten deseń, a w wątku dała odnośnik do tego wątku oraz zaznaczyła, że szukam osób, które przetrzymywałyby kotki po sterylkach.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt mar 09, 2007 13:33

ja bym zostawiła początek tytułu i dodała o domach tymczasowych

np.:
Piękne plażowe koty z Gdańska - szukamy domów tymczasowych
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt mar 09, 2007 14:31

Hej nastepne wiesci z frontu. Dzis bylam tam przez chwile(brak czasu).
Jedyny kot, ktory jest przyjazny, dzis byly glaski i branie na rece, bylo blogie mruczenie to ta kicia
Obrazek

Chyba jedynie ona nadaje sie do domku, bo reszta zwiewa, nawet ta dlugowlosa, ktora w pierwszym dniu byla najbardziej miziasta, teraz podchodzi z rezerwą. Ale szkoda jej bo drobniutka i chudziutka. W ogole wyglada na ok 7-8 mcy. Ale chyba jest dorosla.

dzidzia

Post » Pt mar 09, 2007 14:36

dobrze, że tam chodzisz i na bieżąco podajesz informacje
kiciunia rzeczywiście słodka i na dodatek dała się wziąć na ręce - cudo

domy tymczasowe potrzebne !!!
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]