Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 09, 2007 9:37

marija pisze:I ona to mnie chyba bardzo lubi, bo jak chora byłam, to Duża tak płakała, ze cos okropnego- pewnie w życiu sie nie przyzna, więc nie mówcie, ze Wam powiedziałam, dobra?

Biedroniu Kochana :1luvu: Powiedz swojej Dużej, że nie ma się czego wstydzić...Duża ciotka pixie właśnie się poryczała czytając wiadomość od Ciebie...To takie łzy smutku, że znowu chora byłaś i bolało i łzy radości, że masz swój Domeczek, gdzie tak bardzo Cię kochają i troszczą się o Ciebie, a do tego łzy szczęścia, że polubiliście się z Wiesią i Bronusiem...Duża ciotka pixie zaczęła znowu, jak dziecko, wierzyć w cuda...Bo one się zdarzają, a Twoja historia jest tego najlepszym przykładem. Biedroniu, ale bardzo Cię proszę, nie choruj już więcej...Niech Twoja Duża płacze, ale wyłącznie z radości!
Ciumki w Pysiaczek Twój, Wiesiowy i Bronusiowy :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt mar 09, 2007 9:51

No, nareszcie jakieś wiadomości :D
Zdrówka, Bierdoneczko :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt mar 09, 2007 11:24

Biedroniu super, że już wszystko idzie ku dobremu :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon mar 12, 2007 10:40

Biedroniu Kochanie trzymaj się :ok: :ok: :ok:
Wszystko będzie dobrze :!:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie mar 18, 2007 19:13

Byliśmy ostatnio na kontroli u wetki- sama była w szoku, ze tak ładnie Gwiazda nasza wychodzi na prostą :P :P nadżereczki jeszcze w buzi są, ale stomorgyl wstrzymany, bo to antybiotyk i zniszczyłby część erytrocytów. Dostała drugą serię zentonilu; bierze bez protestu pod jednym wszakże warunkiem:to Duży musi jej dawać :wink: (ode mnie wypluwa). Apetycik dopisuje, że ho, ho...na szczęście nikt nie wynalazł takiej michy, z której by się jadło, a jedzonka by nie ubywało :wink: bo groziłoby to biedronkowym wybuchem :wink:
Z rezydentami zsocjalizowała się koncertowo- chyba będziemy musieli kupić jeszcze większe łózko 8O gdzyż śpimy już wszyscy razem, przy czym kociarstwo zajmuje pull position i człowiek boi się nóg wyprostować, żeby któregoś z kopa nie posunąć :wink:
Ciociu Gattaro, czy Kiwaczek nie ma przypadkiem wujka Bronka :?:

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie mar 18, 2007 19:26

:D :D
Marija lejesz mi miód na serce, bardzo sie ciesze, a czy na jakies zdjęcia to możemy liczyć, najlepiej takie rodzinne, łóżkowe :oops:
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Wto mar 20, 2007 0:43

właśnie, jakieś zdjęcia?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 20, 2007 15:58

Już niebawem :D Wielki Brat zza Wielkiej Wody lada moment przylatuje i aparacik ze sobą dzwiga, aby uwiecznić Kocią Rodzinkę w komplecie :wink: Cierpliwości, cioteczki....

marija

Post » Wto mar 20, 2007 17:12

czekamy, chociaż nasza cierpliwość jest wystawiona na dużą próbę :D

Tweety

Post » Wto mar 20, 2007 17:42

Czekamy, czekamy z utęsknieniem na "łóżkowe foty" zwłaszcza...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon mar 26, 2007 19:56

oo
dawno mnie tu nie bylo
ale widze dobre wiesci
Biedroneczko
zdrowiej
wygon te choróbska preecz
i ciesze sie ze domek
tak cie kocha i zajmuje sie toba
brawoo domku!!
caauski dla koteckow :D
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Pt kwi 06, 2007 21:26

Kochane Ciocie moje!
Dawno nie pisałam, bo działo się u mnie, oj działo :!: Jeśli się o mnie martwiłyscie, to spiesze donieść, ze jestem już zdrowa- nie boli mnie brzuszek, a i w buzi coraz mniej.Dlatego ładnie jem i nie grymaszę :P Dojadam nawet po Bronusiu i Wiesi- nie znoszę marnotrastwa :twisted: :!: A jedzonko- po prostu pyszności!Zwłaszcza takie jedno mi smakuje, co nam Duża kupuje w specjalnym sklepiku, mniam, mniam...A jeśli chodzi o pozostałe kotki, to już wszystko w porządku jest: brykamy razem, bawimy się i spimy razem z Dużymi na tym wygodnym łóżeczku, co wiecie...już nie spię pod kołdrą, bo ciepło się zrobiło :oops: Udzieliłam ostatnio audiencji pewnemu Dużemu, który gdyby był dziewczynką, to wyglądałby jak Moja Duża :wink: Okazało się, że to Brat Dużej. Nie może nas często odwiedzać, bo mieszka bardzo daleko :cry: polubiliśmy się- wygłaskał mnie, a ja Go udeptałam :wink: :oops:
Ale nie wszystko cały czas było tak pięknie.Pewnego dzia stało się coś okropnego :cry: :cry: Duża weszła bardzo wysoko, zeby sprzątać okna i spadła :!: :!: 8O Bardzo ją bolało, a ja się bałam, bo Ona tak leżała na podłodze i płakała...Duzi nie spadają na cztery łapy :cry: i miała potem fioletowe ręce poowijane czymś białym :cry: :cry: biedna....Co to takiego te Święta, że Duzi jak wściekli tak zasuwają?
Ale skoro Święta, to chciałabym w imieniu swoim, Wiesi, Bronusia i Dużych życzyć Wam wszystkim Wesołych Świąt, żeby było na świecie coraz więcej dobrych ludzi, a coraz mniej biednych zwierząt; żeby we wszystkich serduszkach zapanowała miłość, a na buziach zawsze gościły usmiechy.Alleluja, Cioteczki!
Wasza Biedronka
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt kwi 06, 2007 21:38

Biedroniu Słoneczko.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: a ja już myślałam, że Ty o ciotkach zapomniałaś całkiem - tak Cię tam Duzi dopieszczają...
Cieszę się bardzo, że zdrówko u Ciebie coraz lepsze, tylko strasznie mi przykro z powodu Dużej... :( Może mogłabyś jej udzielić kilku lekcji? Wytłumacz jej, że jak się leci to trzeba tak ...wywinąć ogonem....ojej...a czy Twoja Duża w ogóle ma ogon? Mam nadzieję, że zaopiekowałaś się nią? Wyściskaj serdecznie Wiesie i Bronusia, strzel świątecznego baranka Dużym od cioci pixie. Wszystkiego dobrego Koteczko dla Ciebie, Twoich Dużych i Twoich Przyjaciół.
A fotki WRESZCIE będą :?:
Może jakieś świąteczne? Ze święconką...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt kwi 06, 2007 21:49

Kochana Biedroneczko i kochani duzi, którzy nie spadaja na 4 łapy i ogonem nie kręcą :twisted: bardzo dziekuje za wiadomości, dzisiaj nawet myślałam co tam u Was słychać.

Życze spokojnych, szczęśliwych Świąt :lol:
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt kwi 06, 2007 21:55

wszystkiego dobrego Biedroneczko, zdrowych i radosnych Świąt dla Ciebie i twoich duzych i pozostałych kociuszków równiez :1luvu:

Tweety

[poprzednia][następna]