Aniołek_ pisze:izaA pisze:Wszystkim tchórzom w kociej skórce polecam kropelki
Jakie kropelki?
Bacha pewnie

ja próbowałam z Feliwayem - bez żadnego efektu

Moderator: Estraven
Aniołek_ pisze:izaA pisze:Wszystkim tchórzom w kociej skórce polecam kropelki
Jakie kropelki?

varia pisze:Aniołek_ pisze:izaA pisze:Wszystkim tchórzom w kociej skórce polecam kropelki
Jakie kropelki?
Bacha pewnie
 taki strach nasilający się wiczorem
 taki strach nasilający się wiczorem  
 paskudy i tak się do niego dobrały
 paskudy i tak się do niego dobrały
varia pisze:Aniołek_ pisze:izaA pisze:Wszystkim tchórzom w kociej skórce polecam kropelki
Jakie kropelki?
Bacha pewnie

Z kroplami jest tak, że efekt widać nawet po zakończeniu terapii, po prostu kuracja początkuje tylko szereg zmian...widzę to u ludzi, widzę to u kotów...no żeby Sonia wyszła do mojej mamy się przywitać
 Z kroplami jest tak, że efekt widać nawet po zakończeniu terapii, po prostu kuracja początkuje tylko szereg zmian...widzę to u ludzi, widzę to u kotów...no żeby Sonia wyszła do mojej mamy się przywitać   tego najstarsi górale nie pamiętają
 tego najstarsi górale nie pamiętają   Z eksperymentów na ludziach widzę, że nawet cechy, uznawane za niezmienne cechy charakteru, można poprawić na zdecydowanie łagodniejsze wersje "niezmiennych" cech charakteru...wystarczy podnieść głos zamiast wywalać drzwi z futryną
 Z eksperymentów na ludziach widzę, że nawet cechy, uznawane za niezmienne cechy charakteru, można poprawić na zdecydowanie łagodniejsze wersje "niezmiennych" cech charakteru...wystarczy podnieść głos zamiast wywalać drzwi z futryną   

izaA pisze:Jeśli macie naprawdę dość płochliwości waszych kotów...polecam

czarna.wdowa pisze:RATUNKU Czy fiołek alpejski jest szkodliwy dla kota??
dostałam wczoraj z okazji 8 marca od znajomego i mimo schowania na szafiepaskudy i tak się do niego dobrały
poskubały trochę listków i trochę kwiatków - za cholerę nie wiem który ale podejrzewam że oba??
Coś im może być? Jakoś mogę pomóc? Czy mam już sie martwić?
czarna.wdowa pisze:chociaż tam mógł mieć udział Miś i słynna już listewka
 choć gdyby nie RR i rujka, to Miś by został pogoniony rzeczoną listewką...
 choć gdyby nie RR i rujka, to Miś by został pogoniony rzeczoną listewką... z tego co pisała np kasia essen ona ma fiołki
 z tego co pisała np kasia essen ona ma fiołki

czarna.wdowa pisze:no właśnie w kocim ABC nie ma
ale tu http://www.cats.alpha.pl/rosliny.htm jest Cyclamen sp. - fiołek alpejski, cyklamen
Kurde już sama nie wiemz tego co pisała np kasia essen ona ma fiołki
ale jej koty nie mają w stosunku do nich morderczych zapędó jak moje paskudy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości