Dziewczyny - nie dajcie się prowodkować.
Szkoda nerwów.
Nie dostało dziecko zabaweczki to się troszkę zezłościło.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kasia D. pisze:amisu poszła szukac sobie kota na forum gazety.pl
otka pisze:Nie dostało dziecko zabaweczki to się troszkę zezłościło.
Jana pisze:Kasia D. pisze:amisu poszła szukac sobie kota na forum gazety.pl
Daj linka
aamms pisze:amisu, zajrzałaś do wątku, który Ci wkleiłam?
amisu pisze:aamms pisze:amisu, zajrzałaś do wątku, który Ci wkleiłam?
Zajrzalam. I co z tego? Mam wyobraznie.
Tak sie zastanawiam, czemu skoro jestescie takie wielkoduszne nie zajmujecie sie maltretowanymi dziecmi albo nie adoptujecie dzieci? Slyszycie w wiadomosciach ze jakies dziecko zgilelo i postanawiacie nie rodzic dzieci? moze racja.... Jak macie tyle czasu na koty to dzieci na pewno nie macie.... Nie istotne. Zajmijcie sie swoimi sprawami i nie wtrącajcie sie do zycia innych. Wiem ze chcialybyscie uchronic, tj. pozamykaz wszystcie koty swiata w jednym miejscu i chuchac na nie. Ale nie da sie. Zycie nie jest ani łagodne ani sprawiedliwe. Wiec idzcie chuchac na swoje kotki. Ja szykam swojego do chuchania... A jak mnie zmusicie to powiem ze jak bede miala kota to bedzie moja wlasnosc, ja tu powiedizala jedna z was... Jak sie ma dom to NIE MA mozliwosci zeby kot predzej czy pozniej nie wyszedl. Ale wiecie co? Ja jestem szczesliwa ze mam swoj dom i sie nie kisze w bloku.
amisu pisze:aamms pisze:amisu, zajrzałaś do wątku, który Ci wkleiłam?
amisu pisze:amisu pisze:aamms pisze:amisu, zajrzałaś do wątku, który Ci wkleiłam?
Co jeszcze Ci trzeba?
A reszta co napialam jest prawda.
Szukam kota ktorym bede sie opiekowac ale nie zdzierze bezpodstawnej krytyki i niezyciowych pogladow ktore ktos chce mi wmusic!
aamms pisze:amisu pisze:amisu pisze:aamms pisze:amisu, zajrzałaś do wątku, który Ci wkleiłam?
Co jeszcze Ci trzeba?
A reszta co napialam jest prawda.
Szukam kota ktorym bede sie opiekowac ale nie zdzierze bezpodstawnej krytyki i niezyciowych pogladow ktore ktos chce mi wmusic!
Już nic..![]()
To mi wystarczy..
Jesteś niereformowalna.. a szkoda..
I z mojej strony EOT..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości