czasu jest tak niewiele...(Łódź)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2007 0:43 czasu jest tak niewiele...(Łódź)

Zuzia ma ok 5 lat i jest w opłakanym stanie, sama skóra i kości, chore uszko, oczy, do tego katar. Mimo to podczas głaskania cichutko pomrukuje. Zaadoptuj ją i daj szansę na nowe życie, czasu zostało już niewiele.W schronisku nie ma szans na przeżycie:(

Obrazek
żyj i pozwól żyć innym

diladriel

Od: Pt lut 16, 2007 16:11

Post » Nie mar 04, 2007 1:32

Witaj, bardzo się cieszę, ze zawitałaś na forum, bo Zuzię wypatrzyłam jakiś czas temu, założyłam jej wątek (wspólnie z Mrówką) :http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2096846#2096846
niestety nie mogę mieć już więcej zwierząt :( czy Zuzia i Mrówka mają ogłoszenia na allegro i ale.gratka.pl? mogę je tam wstawić jeśli trzeba

i jak się czuje ta biedna kicia?
na stronie schroniska zauważyłam wirtualne adopcje psów, czy koty też mogą być w ten sposób sponsorowane?

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Nie mar 04, 2007 12:31

Jejku, jaka biedna kotka.
Jakieś nowe wieści?

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Nie mar 04, 2007 18:14

Witam:)
Oczywiście,że koty również mogą być adoptowane wirtualnie:)myślę,że najlepiej będzie jeśli w tej sprawie skontaktujesz się z Julką na forum schroniska:)
sama mam w domu 9 zwierzaków,studiuję i sama się utrzymuję więc nie mogę wziąć kolejnego...dlatego próbuję tutaj...jeśli możesz zamieścić to ogłoszenie gdziekolwiek indziej to będę Ci bardzo wdzięczna...mam z tym wszystkim strasznie dużo roboty i juz nie wyrabiam po mału:(
chwilowo nie mam od Zuzi nowych wieści,bo niestety mimo najlepszych moich chęci nie mogę bywać w schronisku codziennie...:(
żyj i pozwól żyć innym

diladriel

Post » Pon mar 05, 2007 11:04

O ile wiem, Zuzię zabrano ze schroniska w zeszłym tygodniu ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon mar 05, 2007 18:08

to znaczyłoby mniej więcej tyle,że na stronce schroniska są nieaktualne informacje...cóż...przepraszam w takim razie za zamieszanie jeśli to prawda...pisałam już w innym temacie,że jestem chora aktualnie i już jakiś czas w schronisku mnie nie było więc nie mam być może aktualnych wieści.Ponieważ nie mogę tam chodzić to chciałam być użyteczna inaczej - zamieszczając ogłoszenia z "adopcji tygodnia" czyli najbardziej potrzebujących zwierzaków...cóż-cieszę się ,że ktoś ją wziął w takim razie:)
żyj i pozwól żyć innym

diladriel

Post » Pon mar 05, 2007 19:01

annskr, super wieści :D

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32