» Sob mar 03, 2007 19:05
Fiona nerkowa
Mimo,że Fiona dobrze sie czuje, ale dziś zdecydowalam zrobić badanie moczu i posiew, bo ostatno bardzo często i duzo siusia, chociaz kroplowki dostaje 3 razy w tygodniu, i okolo 100ml, a sika chyba z 8 razy na dobę.l
jAK BRALA NIEDAWNO ANTYBIOTYK Z POWODU E.COLI yo bylo kilka dni ,kiedy rzadko i malo sikala.
Oczywiście bardzo sie denrwuję jakie te wyniki będą.
W ogóle to od paru dni straszną chandrę mam, to chyba przez pogodę,no i przez to ze u Dolly nie widać żadnej poprawy po kąpielach, a na dodatek ttaki maly guzik,ktory miała pod skóra, niżej grzbietu,bardzo sie powiekszyl i bolący jest i skóra w tym miejscu czerwona.
Mam nadzieję ze to tylko jakiś wrzod.Od wczoraj podaję antybiotyk, wet zadecydował z powodu tego guza , wcześniej nie zdecydował sie na antybiotyk, choc z zeskrobin wyszedl gronkowiec hemolityczny na jeden plus, ale wet czekal na mykologię, do wczoraj nic nie urosło, to i pewnie te 2 dni przepisowe nic nie zmienią.
Andrzej na wsi wreszcie wykastrowal Prezesa ,syna Fionki!!!!
Wcześniejsze moje prośby nic nie dawaly, ale ostatnio, jak 2 tygodnie go nie bylo(chyba go ktoś gdzies zamknąl,bo nigdy na dluzej niz 2 dni nie znikal) to sie zdecydowal wreszcie.Dobrze ze nie wiedzialam wczesniej ze tak długo go nie bylo bo bym chyba zaplakala sie na śmierc )