Agata_2 pisze:Które jadą do domów,
Czy jest możliwy dowóz
Proszę o szybką odpowiedź
Jeszcze nie wiemy.
Po południu albo ja napisze albo Tiger_ które kociaki poszły dzisiaj do nowych domów.
Gdzie te Skoki? dojedziecie do jakiegos dużego miasta?
Agata_2 pisze:Które jadą do domów,
Czy jest możliwy dowóz
Kasia D. pisze:Agata_2 pisze:Które jadą do domów,
Czy jest możliwy dowóz
Jeszcze nie wiemy.
Po południu albo ja napisze albo Tiger_ które kociaki poszły dzisiaj do nowych domów.
Gdzie te Skoki? dojedziecie do jakiegos dużego miasta?
Monisek pisze:Taaa, Agatka ma niezłe rozdwojenie jaźni. Miała wziąć kotka od dziewczyn z Katowic, dostała milion zdjęć, miała zapytać rodziców i zadzwonić, ale telefon milczał.... A teraz chce zmienić nick. Mały dziecięcy trollek.
Nezia pisze:Monisek pisze:Taaa, Agatka ma niezłe rozdwojenie jaźni. Miała wziąć kotka od dziewczyn z Katowic, dostała milion zdjęć, miała zapytać rodziców i zadzwonić, ale telefon milczał.... A teraz chce zmienić nick. Mały dziecięcy trollek.
raczej samotna dziewczynka,
ktora bardzo chce kota, choc nie potrafi zapewnic mu bezpieczenstwa,
i choc jej rodzice wcale sie do posiadania kota nie pala ...
Monisek pisze:Taaa, Agatka ma niezłe rozdwojenie jaźni. Miała wziąć kotka od dziewczyn z Katowic, dostała milion zdjęć, miała zapytać rodziców i zadzwonić, ale telefon milczał.... A teraz chce zmienić nick. Mały dziecięcy trollek.
Jeszcze jeden wątek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=52 ... c&start=60
Nezia pisze:Monisek pisze:Taaa, Agatka ma niezłe rozdwojenie jaźni. Miała wziąć kotka od dziewczyn z Katowic, dostała milion zdjęć, miała zapytać rodziców i zadzwonić, ale telefon milczał.... A teraz chce zmienić nick. Mały dziecięcy trollek.
raczej samotna dziewczynka,
ktora bardzo chce kota, choc nie potrafi zapewnic mu bezpieczenstwa,
i choc jej rodzice wcale sie do posiadania kota nie pala ...
Zuzia1 pisze:Przed chwilą miałam to napisć . Masz rację Ewick
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości