Kupa na łapkach?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 12, 2003 0:00

Krowki od kilku dni nie maja qpy na lapkach :D bo ona im jakas taka powazniejsza wychodzi :lol: .

Zobaczymy, co bedzie jutro. Zlikwidowalam kocieca kuwete i przestawilam zamykana z powrotem do lazienki, tylko drzwiczki zdjelam na razie, bo czarna krowka przyciela sobie lapki podczas wychodzenia nr 2 i byla cala spanikowana... I krowki zmusily mnie do czegos, co wydawalo mi sie, ze NIGDY w zyciu nie bede robic - to jest sprzatania kuwety baaaardzo czesto :lol: w ciagu dnia oczywiscie. No leja strasznie. Teraz zacznie sie poszukiwanie nowego zwirku. Zobaczymy, czy 1 kuweta im wystarczy i jak dadza sobie rade z taka iloscia "min" :roll:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon maja 12, 2003 9:54

Soldier pisze:
Majorka pisze:Przepraszam, ale nie zrozumiałam tej wypowiedzi 8O

No kot nierobił jak nas niebyło w domu!!
Ty nic nierozumisz
Ty majorka nic niewiesz :!: :!: :!:

Ty soldier Ty nie mów do mnie "Ty majorka"
Ta żołnierska prostota nie leje mi.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon maja 12, 2003 11:10

Na szczescie nie mielismy jeszcze takich niespodzianek.
Ale Misiaczek ma manie zakopywania.
Najpierw w kuwecie, potem, stojac jeszcze w kuwecie kopie w podlodze przednimi lapkami (podmiata :lol: ), wychodzi, odwraca sie, wchodzi z powrotem, i powtarza operacje.
Do 3 razy tak potrafi :lol:

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Pon maja 12, 2003 15:25

A ja chciałam zwrócić honor Maurycemu, że w qpala wdeptuje, że nie zakopuje , nie mje pupy i inne straszne rzeczy :(

Mały rzeczywiście musiał żle się czuć, bo potrafi i robi już wszystko jak trzeba :D na szczęście!

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

[poprzednia]