biegają ludziom po głowach, rzucają się z pazurami na człowieka, kradną i uprawiają rozbój

przed zaczęciem nowej pracy mam miłe uczucie oczekiwania - jeszcze tylko rozstać się z tą firmą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:zaczynam od 1-go czyli już w czwartek![]()
tutaj staram się zakończyć wszystkie sprawy, porobiłam im wszystkie z terminem na 1 i 2 marca
i powolutku się zbieram - boss nie ma i chyba nawet nie szuka nikogo na moje miejsce![]()
wykombinował sobie że jestem do końca marca związana z firmą i on nie musi się śpieszyć![]()
ale nie bardzo mnie to obchodzi miał czas a od 1-go idę na zwolnienie bo nie raczył podpisać mi porozumienia
czarna.wdowa pisze:Boss jak boss zawsze taki był że robi i pamięta tylko to co jest mu na rękę a na reszte ma amnezję![]()
Obiecuje już od dłuższego czasu ale w końcu zrobię porządek z tymi kotami![]()
Życie Sarabi skupia się wkoło trzech rzeczy: spania, jedzenia i rozrabiania - z przewagą dwóch ostatnich
potrafi w ciągu 5 minut zrobić taki bałągan że na sprzątnięcie go potrzeba min. pół godziny![]()
Na szczęście ostatnio cieszy sie z powrotu Damiego z ferii i swoją działalność destrukcyjną skupia na nim![]()
ale dzisiaj w nocy obudziłam się na pinesce z tablicy, smyczy i kawałku plastiku odgryzionym z kurtki![]()
Oczywiście jak już udało mi się zasnąć po 5-tej przyszedł Simbutek z żądaniem głaskania
zacisnęłam oczy, przykryłam sie kołdrą i udaję że śpięAle oczywiście na różowego to nie działa
![]()
Usiadł na mnie i zaczął robić "eeeee" Zobaczył że się nie budzę to zaczął mnie trącać łapą po twarzy
a jak to nic nie dało to zaczął mnie lizać po nosie, uszach itp
I tyle było z mojego spania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości