Bonifacy ma cudoooowny domek , jedzie do niego w czwartek. dzięki puss udało sie załatwić. Pan jest wspaniały i domek kochajacy. domek mówi ,ze zabiera malca i już naaapewno nie odda.
u mnie ciągle resocjalizacja-ciężko to idzie ale jest troszkę lepiej.Puszek jest atakowany przez Czarka a i odwrotnie też-oba samce.Jestem dobrej myśli to miły kociak.Cieszę się że Bonifacy ma domek.a o to Puszek
Też tak uważam i chyba rasowy - tylko nie przypomnę sobie, jaka to rasa
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Jest piękny to fakt tylko nie akceptuje go Czarek i mam z tym mały problem.Ciągle wojują.Będę musiała poszukać dla Puszka dobrego domku.Szkoda kotów bo ciągle stres.Jest lepiej ale nie tak jak bym chciała może jeszcze trzeba czasu.
acha Puszek nie jest rasowym kotem ale wygląda jak "norweski leśny" a przede wszystkim lubi ludzi to kot raczej do życia z człowiekiem niż z innymi zwierzakami.
no i co Gino S miałabyś chęć na Puszka.Resocjalizacja coraz lepsza ale to milowe kroki.Podobno kastracja Puszka wreszcie je wyciszy ale nie wiem czy to pomoże.Wiecie coś na ten temat