Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pupus pisze:a ja nie mogę miec więcej kociambrów ...
A takie cuda się marnują bez swojego dużego
Ais pisze:No niech mi ktoś zabroni wchodzić w ten wątek![]()
Wszsycy sa cudni
safiori pisze:Mortus już zaczął ze mną sypiaćDzisiaj w nocy się budzę bo coś ciężkiego lezy mi na nogach, patrzę i mysłałam że jakieś ciemne futro zobaczę a tam białas wyciagnięty jak długi
pupus pisze:safiori pisze:Mortus już zaczął ze mną sypiaćDzisiaj w nocy się budzę bo coś ciężkiego lezy mi na nogach, patrzę i mysłałam że jakieś ciemne futro zobaczę a tam białas wyciagnięty jak długi
Szczęściara z CiebieTaakii facet w łóżku
justin888 pisze:pupus pisze:safiori pisze:Mortus już zaczął ze mną sypiaćDzisiaj w nocy się budzę bo coś ciężkiego lezy mi na nogach, patrzę i mysłałam że jakieś ciemne futro zobaczę a tam białas wyciagnięty jak długi
Szczęściara z CiebieTaakii facet w łóżku
a może nidługo bedze takich facetów trzech...
pupus pisze:Co się nie zmieszcząto trzeba znaleź sposób aby się zmieścili
w końcu nie jest powiedziane że nie mogą leżeć na dużych![]()
Proponuję taki rozkład-dwóch dużych, przekładanych chłopakami,panny nad głowami a Sara w nogach ?! Jakieś inne propozycje
justin888 pisze:pupus pisze:Co się nie zmieszcząto trzeba znaleź sposób aby się zmieścili
w końcu nie jest powiedziane że nie mogą leżeć na dużych![]()
Proponuję taki rozkład-dwóch dużych, przekładanych chłopakami,panny nad głowami a Sara w nogach ?! Jakieś inne propozycje
Trzech chłopaków, dwie panny i Sara ...
Tak Sara w nogach...nogi podkurczone ...wiec w miejscach pod kolanami zmieści sie po kocie...to zostaja trzy....
jedn nad głowa Safiori, drugi na nad głowa TZ i tzreci pomiedzy nimi...
a i bedziemy zbierac na kręgarza dla Safiori i TZ....![]()
bo chyba długo tak powyginani to nie dadza rady....
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości