poszukiwane 2 kociaki do Wroclawia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 25, 2007 13:07 poszukiwane 2 kociaki do Wroclawia

do domu z ogrodem. Najchetniej z 1 miotu zeby sie znaly. Beda mialy zapewnione wszystko czego beda potrzebowaly.
CZekam na propozycje! :)
Obrazek
Tofik moj krowi znajdek :**

kalynca

Od: Śro lip 20, 2005 15:26

Post » Nie lut 25, 2007 13:37

http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/ we wrocławiu jest schronisko
wyratuj jakies kotki

twins26

Od: Nie lut 26, 2006 11:47

Post » Nie lut 25, 2007 14:38 Re: poszukiwane 2 kociaki do Wroclawia

kalynca pisze:do domu z ogrodem. Najchetniej z 1 miotu zeby sie znaly. Beda mialy zapewnione wszystko czego beda potrzebowaly.

Zajrzyj tu:
http://www.kociezycie.pl/

Tam sa dziewczyny ktore wyciagaja koty z schroniska lub piwnic, poprawiaja im forme, jak trzeba to lecza, a jak sa w stanie, ze niewprawny czlowiek sobie poradzi, to oddaja do adopcji. Gratuluje pomyslu na dwukota, ja tez mam dwukota. Mialam kocurka, to wzielam stamtad koteczke - jest przewspaniala. A dwukot to wbrew pozorom o wiele mniej klopotow niz jednokot, mniej drapania tapet i mebli, wiecej zabaw. Jesli uda ci sie dokocic dwoma zwierzakami stamtad, to nie beda musialy sie do siebie przyzwyczajac.

PS. Koty z schronisk, nawet takich dobrych, maja czesto stres schroniskowy i na poczatku jak je wypuscisz w domu, to sie zaszyja w kat i nie wyleza za nic w swiecie nawet przez 2 dni. Ale jak postawisz obok miche i kuwete, to sie predzej czy pozniej skusza. Moja koteczka byla "problemowa", tj. ze stresem, a do tego kompletna dziczka, dala sie wziac na rece dopiero po 2 miesiacach, ale oni maja tez koty domowe, ktore ktos wyrzucil z domu. Beda sie miziac od samego poczatku.

szahor

Od: Nie lut 11, 2007 1:06

Post » Nie lut 25, 2007 14:58 Re: poszukiwane 2 kociaki do Wroclawia

kalynca pisze:do domu z ogrodem. Najchetniej z 1 miotu zeby sie znaly. Beda mialy zapewnione wszystko czego beda potrzebowaly.

Jak dla mnie to ciut mało informacji o warunkach, a co z bezpieczeństwem ogrodowym?

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Nie lut 25, 2007 15:00 Zobacz te:

http://www.kociezycie.pl/index.php?box=kot&pid=1032

A na dokladke, jak widac, bardzo sie kochaja :)

szahor

Od: Nie lut 11, 2007 1:06

Post » Nie lut 25, 2007 17:01

pisałam w sprawie kotków do pewnej osoby i założyła nowy wątek na miau nie wiedząc, że już taki istnieje http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=54 ... sc&start=0

kontaktowałam się z osobami, które wyciągają koty ze schroniska wrocławskiego, ale pierwsza nie miała kotów do domów wychodzących, z drugą byłam juz umówiona, ale odwołała, bo nikt jej nie przekazał, że do domu wychodzącego, u trzeciej był kotek do wychodzącego, ale nie nadawał się znowu do domu z drugim kotem, a czwarta wycofała się z adopcji, chociaż mogłaby dać do domu wychodzącego twierdząc, że boi się, że kot zostanie po dwóch dniach oddany, nie wiem skąd takie przekonanie, mamy zostać w kontakcie...

i chyba znowu będę musiała przejść się do schroniska, tam przynajmniej chcą za wszelką cenę znaleźć im dom.

aoife

Od: Czw sty 11, 2007 16:33

Post » Nie lut 25, 2007 19:33

Aoife, staramy się oddawać koty jak najrozsądniej. Chciałam Ci wydać kotka, nie wiedziałam ale jak się dowiedziałam , że to domek wychodzący, odmowiłam. Te dwa koty ktore mam, ktore uratowalam, wyleczyłam, oswoiłam nie moge oddać na wychodzące.

Mam dla Ciebie koteczkę syberyjską. Ona była wychodząca. Właściciel mówi, że bardziej lubiła siedzieć po za domem niż w domu. Drapała drzwi wyjściowe.

Medira

Od: Pt lut 25, 2005 19:00

Post » Pon lut 26, 2007 1:59

ja mam dwie małe dziewczyny do oddania . uwielbiają wychodzić na dwór ,ale zawzse to robią pod moim nadzorem!

marzena1234

Od: Pt sty 26, 2007 0:23