Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabbatha pisze:kilka punktow z uwagami
1. przydalo by sie chyba juz przejscie na inny rodzaj forum - odpowiedzi w watkach jest OGROMNA ilosc i ciezko cokolwiek znalezc
2. np na wizaz.pl jest takei cos jak panel uzytkownika i mozna tam sprawdzic w jakich watkach sie udzielalo (zamiast wyszukiwac) - wiem ze mozna da powiadomienie o odpowiedzi, ale przy intensywnosci odpowiedzi w rozmaitych watkach na wielu skrzynkach moze powstawac chaos.
3. moze potrzebne jest podzielenie glebsze forum na poddzialy - w jednym worze sa zdjecia naszych kotow, watki o karmieniu, o problemach zdrowotnych, adopcjach i tak dalej. to jest CHAOS
po 5 latach chyba czas usprawni to forum prawda?:)
Licze na przeczytanie i zastanowienei sie czy rzeczywiscie nie trzeba troche usprawnic forum.
jednym z rodzajo takich for jest forum typu IP.Board (np. forumrowerowe.org)
mysle ze to mocno usprawni uzytkownikom korzystanie z forum:]
Aniołek_ pisze:a żeby znaleźć swoje posty nie wystarczy dać "Zobacz swoje posty" na głównej stronie Miau?
Bengala pisze:Aniołek_ pisze:a żeby znaleźć swoje posty nie wystarczy dać "Zobacz swoje posty" na głównej stronie Miau?
ja tego nie używam, bo pokazuje tematy, a nie moje posty
Aniołek_ pisze:Ale pokazuje te tematy, w których się wypowiadano, a myślałam, że o to chodziło(a żeby zobaczyć swoje posty można wejść w profil osoby (tj. siebie) i tam się klika na pokaz swoje posty czy cos takiego)
Bengala pisze:Aniołek_ pisze:Ale pokazuje te tematy, w których się wypowiadano, a myślałam, że o to chodziło(a żeby zobaczyć swoje posty można wejść w profil osoby (tj. siebie) i tam się klika na pokaz swoje posty czy cos takiego)
siebie w tematach w życiu nie znajdziesz![]()
a jak się znajduje swoje posty, to ja wiem
w końcu jestem tu od ponad 4 lat
Estraven pisze::arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=55869
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość